Η Ντόροθι Νεντ γεννήθηκε το 1916, που σημαίνει πως είναι 106 ετών κι έχει ζήσει πολλά στη ζωή της. Τώρα η πρόσχαρη γιαγιάκα είναι πρόθυμη να μοιραστεί μαζί μας το μυστικό που την κράτησε στη ζωή όλα αυτά τα χρόνια και να μας… σώσει.

Η υπεραιωνόβια γυναίκα, ακόμα, προσέχει μόνη της τον εαυτό της, με τη Ζουλένα, τη δισέγγονή της να ζει μαζί της στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ Daily Star.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Ντόροθι απέδωσε τη μακροζωία της στην αγάπη της για τον Ιησού Χριστό και στα μπέργκερ Big Mac που συχνά πυκνά τρώει από τα γνωστά εστιατόρια McDonald’s, όταν επιστρέφει από την εκκλησία.

«Η γιαγιά πάντα συνήθιζε να με πηγαίνει στην εκκλησία και μετά πολλές φορές θα πηγαίναμε στο McDonald’s και έπαιρνε ένα Big Mac. Έτρωγε Big Mac για πολύ καιρό» εξηγεί η δισέγγονη της 106χρονης γυναίκας.

Μέχρι να ξεσπάσει η πανδημία της COVID-19, η Ντόροθι δεχόταν συχνά επισκέψεις από τη μεγάλη της οικογένεια –έχει εννιά δισέγγονα κι ένα τρισέγγονο–, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν συναντιούνται λόγω του κορονοϊού.

«Η οικογένειά μας ερχόταν κάθε Παρασκευή μέχρι να ξεσπάσει η πανδημία. Πλέον δεν συναντιόμαστε, κάνουμε μόνο FaceTime και η γιαγιά τους λείπει πολύ, αλλά κανείς δεν θέλει να τη βάλει σε κίνδυνο» εξηγεί η Ζουλένα.

Όμως, ακόμα κι έτσι, η 106 ετών Ντόροθι απολαμβάνει τη ζωή της.

«Νιώθω καλά» λέει η υπέργηρη γυναίκα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό FOX 29, ζητώντας ως δώρο γενεθλίων μόνο μερικά ακόμα χρόνια «γλυκιάς ζωής».