Μουσική βραδιά διοργανώνεται την ερχόμενη Κυριακή στο Δημοτικό Σχολείο Ανατολής με αφορμή την έναρξη δραστηριοτήτων του Ιερού Ναού Προφήτου Ηλιού.

«Ο Ιερός Ναός μας γιορτάζει και με αφορμή και την έναρξη δραστηριοτήτων του την Κυριακή 30 Ιουλίου στις 20:30 το βράδυ στο Προαύλιο του Δημοτικού σχολείου Ανατολής θα απολαύσουμε καλή μουσική, θα υπάρχει φαγητό, ποτό και πολύ καλή διάθεση!

Φέτος για πρώτη φορά θα λειτουργήσουν τμήματα στο νέο πνευματικό μας κέντρο όπως:
Ομάδα Εφήβων, κατήχηση για παιδιά έως 12 ετών, χορωδία, θεατρική ομάδα,
Συμβουλευτική γονέων, μελέτη της Αγίας Γραφής, εκδρομές, και κάθε μήνα μια ανοιχτή συνάντηση στο «καφενείο του θεού» όπου θα συζητάμε επίκαιρα θέματα και τρόπους αντιμετώπισής τους.

Δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι είναι το σχήμα «Γη & Ύδωρ» με τον δικό μας Νικόλα Αγαπητό στο μπουζούκι, αλλά και την καταπληκτική Ζωή Προκοπίου στο βιολί και στο τραγούδι.

Σας περιμένουμε όλους να ζωντανέψουμε την γειτονιά μας και το νέο πνευματικό μας κέντρο

Προσκλήσεις & Κρατήσεις θα βρείτε εντός του Ναού και στο 6971 895 974.

Με εκτίμηση

Πατέρας Αντώνιος

Ιερός Ναός Προφήτη Ηλιού, Ανατολή, Νέα Μάκρη»

Προηγούμενο άρθροΕίδαν καπνό στην Ανατολή και φώναξαν την Πυροσβεστική αλλά ήταν… τσίκνα από ταβέρνα
Επόμενο άρθροΡόδος: Τουρίστρια ξεσπά σε κλάματα – «Έλληνας ήρωας έσωσε την οικογένειά μας από τη φωτιά»