Τζέιμς Καφετζής: Είναι η νέα Ελένη Μενεγάκη του instagram

Όλα καλά φαίνεται να πηγαίνουν στον Τζέιμς Καφετζή μετά την αποχώρησή του από το Survivor 4 κι αυτό ήταν αναμενόμενο πως θα συμβεί μετά την απίστευτη υποδοχή που του έκαναν στη Ρόδο, λες και ήταν ο πρωθυπουργός.

Μπορεί η συνεργασία με τον ΣΚΑΙ να πάγωσε λίγο μετά από όλα αυτά που συνέβησαν πριν από λίγες ημέρες μεταξύ αυτού και της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή Love it αλλά… δεν φαίνεται να τον ενδιαφέρει και καθόλου!

Πέρα από τις πολλές τηλεοπτικές προτάσεις που έχει – όπως έχει αποκαλύψει και ο ίδιος σε συνεντεύξεις του – ξεκίνησε να χειρίζεται πολύ έξυπνα και τα social media του και συγκεκριμένα τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Πιο διάσημος κι από την Ελένη Μενεγάκη ο Τζέιμς Καφετζής

Με μια γρήγορη ματιά που ρίξαμε στο προφίλ του Ροδίτη είδαμε πως πριν από λίγες ημέρες έτρεξε τον πρώτο του διαγωνισμό στα social media, για ένα ταξίδι στην Ρόδο με αεροπορικά και διαμονή. Το συγκεκριμένο post κατάφερε να πάρει μέσα σε λίγες μόνο ώρες κοντά στο 1 εκατομμύριο σχόλια. Κάτι που δεν συμβαίνει ούτε στο προφίλ της Ελένης.

Και για του λόγου το αληθές, η παρουσιάστρια έτρεξε επίσης έναν διαγωνισμό με δώρο τσάντα στο προφίλ της και κατάφερε να συγκεντρώσει μέχρι στιγμής μόνο 35 χιλιάδες σχόλια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @elenimenegaki

Όποιος ασχολείται με τα social media ξέρει πολύ καλά πως ένα δυνατό και γεμάτο με followers προφίλ στο instagram μπορεί να πουληθεί χρυσό στην αγορά.

Η Ελένη Μενεγάκη τουλάχιστον βγάζει πολλά λεφτά από αυτό μέχρι στιγμής. Φανταστείτε πόσα μπορεί να κερδίσει ο Τζέιμς αν το χειριστεί σωστά με τέτοια απήχηση που έχει…