Τραγικό τέλος είχε η καταδίωξη ενός μοτοσικλετιστή στους δρόμους του Los Angeles από τις αστυνομικές δυνάμεις, καθώς ο αναβάτης έχασε τη ζωή του μετά από μια σφοδρή σύγκρουση.

Οι καταδιώξεις αποτελούν συχνό φαινόμενο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και ένα «τηλεοπτικό προϊόν» το οποίο καθηλώνει εκατομμύρια θεατές στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

Πολλές φορές, βέβαια, οι καταδιώξεις δεν έχουν αίσιο τέλος, καθώς ο επίλογος γράφεται με την απώλεια ανθρώπινων ζωών.

Αυτή τη φορά ήταν ένας ύποπτος μοτοσικλετιστής που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια μιας κινηματογραφικής καταδίωξης, την οποία μάλιστα μετέδιδαν ζωντανά τα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Καταδίωξη Los Angeles

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ύποπτος άντρας δεν ακολούθησε τις υποδείξεις των αστυνομικών που τον εντόπισαν, αναπτύσσοντας στη συνέχεια ιλιγγιώδη ταχύτητα ώστε να τους ξεφύγει.

Κινούμενος με ταχύτητες της τάξης των 230 χλμ./ώρα στους δρόμους του Los Angeles, ο κίνδυνος εμπλοκής του σε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα ήταν κάτι παραπάνω από υψηλός.

Μερικά λεπτά αργότερα, ο ύποπτος μοτοσικλετιστής θα βρει στον δρόμο του ένα αυτοκίνητο και θα συγκρουστεί με αυτό με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο άτυχος άνδρας εκτινάχθηκε σε απόσταση δεκάδων μέτρων και παρά το γεγονός ότι διέθετε όλο τον απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Τη σοκαριστική στιγμή της σύγκρουσης την κατέγραψε και η κάμερα γεννώντας ερωτηματικά για το αν αυτές οι σκηνές θα πρέπει να προβάλλονται και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση από τα τηλεοπτικά δίκτυα.