Τα ψάρια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της μεσογειακής διατροφής και των ελληνικών νοικοκυριών. Ειδικά το τηγανητό ψάρι λατρεύεται από μικρούς και μεγάλους, ωστόσο το μαγείρεμά του κάποιες φορές είναι… έντονο.

Μια χρήστης του TikTok βρήκε ένα τιπ για το πώς να τηγανίστε ψάρι και να μην μυρίζει όλο το σπίτι μετά.

Και ο τρόπος είναι πολύ απλός, με υλικά που έχουν όλοι στο ντουλάπι τους.

Σε διπλανό μάτι από το τηγάνι, βάλτε ένα κατσαρολάκι με νερό και ρίξτε κανέλα, είτε σκόνη είτε ακόμα καλύτερα σε στικ και αφήστε το να βράζει όσο μαγειρεύετε το ψάρι.

Μέσα στο νερό μπορείτε να βάλετε και λίγο λεμόνι ή και αιθέριο έλαιο κανέλας και το σπίτι θα μοσχομυρίζει καθώς καλύπτει τη μυρωδιά του ψαριού.

Για έξτρα τιπ καλό είναι να αερίζεται και ο χώρος της κουζίνας και έτσι το τηγάνισμα να γίνει ακόμα πιο ευχάριστο.

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθροΤο παιδί αγροτών που ίδρυσε την Temu και έγινε ένας από τους 40 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο
Επόμενο άρθροΜάτι: Νέα απόφαση για αποζημίωση 280.000 σε συγγενείς θύματος της φωτιάς