Πραγματοποιήθηκε χθες στον χώρο της βιβλιοθήκης του Αθλητικού Κέντρου Νέου Βουτζά η συνάντηση κατοίκων και φορέων της ευρύτερης περιοχής, με θέμα συζήτησης το πώς θα προφυλαχθεί ο κόσμος από τα αυξανόμενα περιστατικά διαρρήξεων.

Όπως γράφει η πρόεδρος του Δικτύου Πολιτών και Φορέων από τον Βαρνάβα ως τον Βουτζά Έμυ Κροκίδη «η συγκέντρωση για τα αυξημένα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων στο Νέο Βουτζά, το Μάτι, τον Προβάλινθο και τις άλλες πυρόπληκτες περιοχές, είχε μεγάλη επιτυχία. Ενημερωθήκαμε από εκπροσώπους της ΕΛΑΣ, ακούσαμε θύματα διαρρήξεων, αλλά και προτάσεις σημαντικές και αξιόλογες οι οποίες θα φροντίσουμε να υλοποιηθούν.

Επίσης, εκφράσαμε τις απορίες μας και καταλήξαμε σε συμπεράσματα. Σύντομα θα παρουσιαστούν αναλυτικά όσα αποφασίσαμε, χθες βράδυ, στο κατάμεστο Αθλητικό Κέντρο στην Ά Είσοδο. Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα απευθύνουμε σε αναλυτικότερη αναφορά, που θα ακολουθήσει!».

Κι όλα αυτά ενώ το τελευταίο 48ωρο έχουν καταγραφεί τουλάχιστον τέσσερα περιστατικά διάρρηξης στην περιοχή από τον Νέο Βουτζά ως την Αγία Μαρίνα…

Προηγούμενο άρθροΔήμος Μαραθώνος: Ημερίδα ενημέρωσης για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Επόμενο άρθροΠυροβόλησε και σκότωσε σκύλο σε αυλή γιατί του το ζήτησε η κηδεμόνας του!