Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Δήμο Μαραθώνα ενόψει των εκδηλώσεων του 32ου Μαραθώνιου Δρόμου. Θυμίζουμε ότι ο Μαραθώνιος θα γίνει την Κυριακή 9 Νοεμβρίου αλλά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ξεκινούν από το Σάββατο το μεσημέρι.

 

Στο πλαίσιο λοιπόν των παράλληλων εκδηλώσεων (Τελετή Έναρξης και Λαμπαδηδρομία) του 32ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, το Σάββατο 08.11.2014 και από ώρα 12.00 έως 14.30 θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στις παρακάτω οδούς, περιοχής Δήμου Μαραθώνα – Νέας Μάκρης: 

– Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Φειδιππίδου και της Αφετηρίας της Κλασσικής Διαδρομής, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα. 

– Μαραθωνομάχων, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας. 

Οι οδηγοί των οχημάτων, που κατευθύνονται προς Μαραθώνα και το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας, θα κινούνται μέσω των οδών: Φειδιππίδου – Αγίου Παντελεήμονος – Δημοκρατίας – Λ. Κάτω Σουλίου. 

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και λεωφόρους κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα. 

 

Πηγή: newseast.gr

Προηγούμενο άρθροΤα ιδιοκτησιακά-δασικά προβλήματα της Αττικής και τα «Φιρμάνια του Σουλτάνου»
Επόμενο άρθροΚάνε τη γυναίκα σου ευτυχισμένη