Για αύριο Κυριακή, έχει δοθεί το πρώτο ραντεβού μετά το καλοκαίρι για το καθιερωμένο μαγείρεμα των εθελοντών της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος Νέας Μάκρης».

Οι εθελοντές θα βρίσκονται από νωρίς στο Πολιτιστικό Κέντρο Βασίλη Ρώτα στην πλατεία Νέας Μάκρης και το μαγείρεμα θα ξεκινήσει στις 10.00.

Ο Άλλος Άνθρωπος Νέας Μάκρης έχει καταφέρει μέχρι τώρα στη σύντομη ζωή του να προσφέρει πάνω από 5.000 μερίδες φαγητού και να δώσει μαθήματα αλληλεγγύης και αγάπης.

Σε ανακοίνωσή τους, οι εθελοντές αναφέρουν:

Επιστρέφουμε για μια ακόμα φορά στο καθιερωμένο έργο μας που με τόση αγάπη πραγματοποιούμε κάθε Κυριακή!

Το καλοκαίρι τελείωσε και η επιστροφή μας συνάδει και με τον ερχομό την ομάδας του #Άλλου #Ανθρώπου #Νέας #Μάκρης στην δική της βάση.

Έτσι λοιπόν, με πολλή χαρά, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου σας περιμένουμε για την έναρξη του πρώτου μας #μαγειρέματος μετά το καλοκαίρι!

Εθελοντές, μικροί και μεγάλοι, είμαστε έτοιμοι να ανακατέψουμε την #κουτάλα της #αγάπης και να μοιράσουμε ζεστό #φαγητό σε όλους μας τους συνανθρώπους.

Φυσικά, ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε και όλους εσάς που δεν βρήκατε την ευκαιρία να έρθετε τόσο καιρό!

Μην διστάσετε. Η Κυριακή πλησιάζει!

Φορέστε το καλύτερο χαμόγελο σας, φορτώστε με αγάπη το σακίδιο σας και ελάτε στο δικό μας κυριακάτικο τραπέζι! Μια θέση σας ανήκει!

Όλοι για Όλους λοιπόν!

Χωρίς κανέναν περιορισμό!

Σας περιμένουμε!

Και Μας λείψατε!

Προηγούμενο άρθροΟμιλία Μπουρνούς στην έκθεση Beyond (ΔΕΘ) για τις νέες τεχνολογίες και την καινοτομία
Επόμενο άρθροΚλειστή λωρίδα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στη Λεωφόρο Μαραθώνος