Χαμός επικράτησε στο στούντιο του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Πρωινό» όπου σήμερα μίλησε η Χρυσηίδα Δημουλίδου.

Η γνωστή συγγραφέας που προέβη σε μια τουλάχιστον προκλητική ανάρτηση σχολιάζοντας το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη συμπεριφορά του συζυγοκτόνου, κλήθηκε να τοποθετηθεί για τα γραφόμενά της.

Στην εκπομπή επικράτησε χάος και μεγάλη ένταση ανάμεσα στη Δημουλίδου, τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

«Τι δεν καταλαβαίνετε να σας το μεταφράσω; Σοβαρολογείτε, μιλάτε την ελληνική γλώσσα;» ξεκίνησε σε επιθετικό τόνο η συγγραφέας.

«Δεχτήκατε σχόλια ή όχι; Για να δούμε πόσοι μιλούν ελληνικά» της απάντησε η Φαίη Σκορδά.

«Τι εσωτερική ανάγκη έχετε μετά από λίγες ημέρες που ομολογεί ένας σύζυγός ότι σκότωσε τη σύζυγό του κι άφησε ένα μωράκι, χωρίς μάνα και έχετε κουράγιο να κάνετε ανάλυση; Πώς τολμάτε να αναλύσετε την επιλόχειο κατάθλιψη;» είπε η Φαίη Σκορδά στο ξεκίνημα της συζήτησης, με τη Χρυσηίδα Δημουλίδου να απαντά: «Αυτό που μου κάνετε είναι έκθεση. Είστε σοβαρή κυρία Σκορδά; Είπα εγώ αυτό το πράγμα; Θα πρέπει να διαβάσετε την προηγούμενη ανάρτηση από την χθεσινή».

«Είναι ντροπή να λέμε για τις εκπομπές που καλύπτουν ένα τέτοιο έγκλημα στα ελληνικά χρονικά να λέμε ότι είναι πανηγυράκι» είπε με τη σειρά του ο Γιώργος Λιάγκας. «Θέλετε να περάσετε το δικό σας. Εγώ ξέρω πολύ καλά τι λέω» ανταπάντησε η συγγραφέας.

Σε άλλο σημείο, η Χρυσηίδα Δημουλίδου ανέφερε, απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιάγκα: «Μην μου παριστάνετε εμένα τον έξυπνο για να πουλήσετε. Δε θα μου ρίξετε καμία ευθύνη για την τηλεθέαση», ενώ λίγο αργότερα, ο παρουσιαστής διαβάζοντας απόσπασμα από την επίμαχη ανάρτηση τη ρώτησε: «Έχουν λογική αυτά που λέτε κυρία Δημουλίδου; Σας εκτιμούσα πάρα πολύ για το συγγραφικό σας έργο. Λυπάμαι πολύ για τη θέση σας».

«Κι εγώ σας εκτιμούσα κύριε Λιάγκα. Με έχετε καλέσει στο παρελθόν στην εκπομπή σας για άλλα θέματα, αλλά αρνούμαι να έρθω. Οι θέσεις είναι ο λόγος για να μην έρθει κάποιος. Με προσβάλλετε, αυτή τη στιγμή κανιβαλίζετε κάποιον. Εύγε στον ΑΝΤ1» είπε η συγγραφέας.

«Είναι ντροπή να λέμε για τις εκπομπές που καλύπτουν ένα τέτοιο πρωτοφανές έγκλημα στα ελληνικά δεδομένα να μιλάμε για πανηγυράκι. Όταν είναι Eurovision ναι» της είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Θέλετε να περάσει το δικό σας, σε μένα δεν περνάνε αυτά» του απάντησε.

Η δημοσίευση της Δημουλίδου στο facebook: