Με τη συμμετοχή περισσότερων από 300 αθλητών ολοκληρώθηκαν τα «Μαραθώνεια» από τον αθλητικό σύλλογο «Φειδιππίδη» και τον Σ.Α.Κ.Α (Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών). Οι αθλητές οι οποίοι συμμετείχαν ήταν από αθλητικούς συλλόγους εντός και εκτός Αττικής. 

Τα «Μαραθώνεια» είναι ένας αγώνας δρόμου σε ανώμαλο έδαφος που γίνεται στο πευκοδάσος του Σχοινιά τα τελευταία 15 χρόνια. Πρόκειται για μια αρκετά δύσκολη διαδρομή λόγω του αμμώδους υπεδάφους.

 Η καλοκαιρία βοήθησε ώστε μια αθλητική διοργάνωση να μετατραπεί σε γιορτή του αθλητισμού και τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι θεατές να ενθουσιαστούν από το μοναδικό περιβάλλον του πευκοδάσους. 

Σημαντική ήταν και συμβολή του Δήμου Μαραθώνα στην επιτυχία της διοργάνωσης, όπως σημειώνουν οι άνθρωποι του Α.Σ. Φειδιππίδη. Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Σπύρος Λιβαθινός, ο αντιδήμαρχος κ. Βάιος Θανασιάς, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Μαραθώνα κ.Λένας Άγγελος και ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Μαραθώνα», κ. Νίκος Στεφανίδης.

Προηγούμενο άρθροΑρχαιολογικά “διαμάντια” στον Μαραθώνα
Επόμενο άρθροΚράτα χώρο για το…γλυκό