Ένας “ραδιούργος” άντρας βρήκε τους ποιο κατάλληλους βοηθούς για τη μεγάλη πρόταση γάμου που είχε σχεδιάσει για τη δασκάλα και φίλη του – ζητώντας από ολόκληρο το σχολείο να συμμετάσχει.

Ο Τσέις Μπράουν, 21 ετών, είναι επίσης δάσκαλος στο δημοτικό σχολείο Όουκβιλ στο Πρίνστον της Δυτικής Βιρτζίνια και έτσι κατάστρωσε κρυφά ένα σχέδιο για να κάνει έκπληξη στη φίλη του Κέιτλιν Γουάιτχεντ, 22 ετών.

Καθώς η Κέιτλιν μπήκε στο σχολείο στις 18 Μαΐου, βρήκε παρατεταμένους δεξιά κι αριστερά μαθητές και δασκάλους από κάθε τάξη που σχημάτιζαν διαδρόμους.

Καθώς προχωρούσε στους διαδρόμους του σχολείου, η Κέιτλιν αντιμετώπισε μια πληθώρα διαφορετικών εκπλήξεων πάνω στις οποίες είχε εργαστεί η κάθε τάξη ξεχωριστά.

Συνάντησε χάρτινα χειροποίητα λουλούδια, πολύχρωμα μπαλόνια μέχρι και ταμπέλες με ενθαρρυντικές φράσεις.

Ο Τσέις είχε επικοινωνήσει με κάθε τάξη τις προηγούμενες εβδομάδες, ζητώντας από τους μαθητές και το προσωπικό να κρατήσουν όλη τη διοργάνωση μυστική.

H Κέιτλιν έφτασε στο τέλος του διαδρόμου που σχημάτιζαν οι μαθητές και συνάντησε τον Τσέις, ο οποίος στεκόταν όρθιος.

Η έκπληκτη Κέιτλιν πλησίασε στη συνέχεια το φίλο της, ο οποίος εξέφρασε την αγάπη του για αυτήν και γονάτησε για να κάνει τη μεγάλη ερώτηση “θα με παντρευτείς;”.

Μπορούσε να πει «όχι»;