Με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή η οποία συνοδεύτηκε με πάθος, κέφι και υπέροχα δώρα, ολοκληρώθηκε το 1ο Bikos Tennis Open 2014. Στις εγκαταστάσεις του MVS Tennis Systems, εντός του ξενοδοχείου Golden Coast, και σε συνεργασία με τον σύλλογο βετεράνων αντισφαιριστών Ελλάδας διοργανώθηκε το υπέροχο τουρνουά. 

Οι συμμετοχές, όπως τόνισαν οι διοργανωτές στη Marathon Press, ξεπέρασαν τις προσδοκίες τους, αν αναλογιστεί κανείς πως ήταν η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε το Open.

 «Από την πλευρά μας σαν διοργανωτές θα θέλαμε να συμπληρώσουμε τις ευχαριστίες στην εταιρεία ΒΙΚΟΣ και τα κοσμηματοπωλεία GEM  – karageorgiou  για την στήριξη και τα δώρα  τους σε αυτή την νέα σειρά τουρνουά που θα γίνει μέσα στο έτος 2014-15. Η αρχή με το 1ο Βίκος Τennis Οpen έγινε και έπεται και συνέχεια», τόνισε η MVS TENNIS SYSTEMS σε δηλώσεις της στην Μarathon Press

 

Από τη μεριά της η πρόεδρος του ΣΒΑΕ, Ελπίδα Σκούφαλου ευχαρίστησε τους διοργανωτές, τους σπόνσορες και τον κόσμο. 

«Το τελευταίο τουρνουά μας ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις της MVS στον ιστορικό Μαραθώνα. Η αύρα της θάλασσας καταπράυνε την παγωνιά κι έδωσε μια άλλη διάσταση στη χειμωνιάτικη μέρα. Nα ευχαριστήσουμε τον OTE TV που προβάλλει και καλύπτει τα τουρνουά μας, τον Γιάννη Κυφωνίδη που είναι πάντα κοντά μας με μια άγρυπνη κάμερα, αλλά και τον χορηγό επικοινωνίας μας, το TennisNews, με το οποίο κλείνουμε ενάμιση χρόνο συνεργασίας και είναι πάντα alert και αποτελεσματικό! O ΣΒΑΕ επενδύει στη φρεσκάδα, στην ανταλλαγή ενέργειας, σε έναν δημιουργικό διάλογο που αφορά την ευρύτερη οικογένεια του Τένις. Όνειρο μας να συμβάλλουμε στη δημιουργία μιας κουλτούρας Τένις στην Ελλάδα. Όπως το έχουμε ξαναπεί «είμαστε πλασμένοι από την ύλη που είναι φτιαγμένα τα όνειρα» Αφήστε μας λοιπόν να ελπίζουμε και να προσπαθούμε».

 

Προηγούμενο άρθροΈνα μεγάλο «ευχαριστώ» για το χαμόγελο που μοιράσατε!
Επόμενο άρθροPol…Dance Δεκεμβρίου