Μήνυμα συνοδευόμενο με ένα βίντεο έστειλε στην ιστοσελίδα ekklisiaonline.gr μια προσκυνήτρια που βρέθηκε στον Άγιο Εφραίμ κατά την αγρυπνία επί τη εορτή της ευρέσεως των Ιερών Λειψάνων του.

Η ιστοσελίδα που ασχολείται με εκκλησιαστικά θέματα γράφει:

«Ο Άγιος Μας είναι Ζωντανός και Παρών!

Αυτά έγραψε η Χαρά Παπαγρηγοροπούλου στο μήνυμα που έστειλε πριν λίγη ώρα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE από τη Μονή του Αγίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη που εορτάζεται η Επέτειος της Ευρέσεως των Ιερών Λειψάνων του θαυματουργού Αγίου.

Σύμφωνα με όσα καταμαρτυρά, βρισκόταν μέσα στο Καθολικό με το προσευχητάρι και την Εικόνα του Αγίου Εφραίμ που της έχουν δώσει οι καλόγριες στο χέρι και ξαφνικά είδε το πρόσωπο του Αγίου να ανοίγει τα μάτια και στη συνέχεια να γεμίζει δάκρυα και μύρο και μια απίστευτη ευωδία γέμισε το μέρος ενώ έκπληκτοι έμειναν ο αδερφός και η νύφη της που την είχαν μεταφέρει στο Μοναστήρι από την Παιανία για να προσκυνήσει.

Να σημειωθεί πως λίγο καιρό πριν , μέγα θαύμα ομολόγησε στο Μοναστήρι ο Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου Αθανάσιος Μισσός που αποκάλυψε πως στο χειρουργείο του εμφανίσθηκε και τον έσωσε ο Άγιος Εφραίμ.

Να προσθέσουμε πως το Μοναστήρι σύμφωνα με μαρτυρία Μοναχής στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE σώθηκε με θαυμαστό τρόπο από τη φωτιά η οποία το πλησίασε, έκαψε τις ελιές και γύρισε πίσω».

@ekklisiaonline Γεμάτος μυρο ο Αγιος Εφραιμ σήμερα που γιορταζει το Μοναστηρι του στη Νέα Μακρη#εφραιμ #εφραιμ_αριζονας #νεαμαμα #νεαμακρη #εκκλησια #trending ♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online