Μήνυση κατά της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου προτίθεται να καταθέσει η γνωστή ηθοποιός Μιμή Ντενίση, λόγω της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει το Πεδίον του Άρεως, η ευθύνη για το οποίο ανήκει στην Περιφέρεια Αττικής.

Σε συνέντευξη της στην Εσπρέσο η ηθοποιός που μένει στο Πεδίον του Άρεως και είναι επικεφαλής επιτροπής κατοίκων αναφέρει ότι στο πάρκο γίνεται χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ενώ η περιοχή έχει μετατραπεί και σε πιάτσα για επαγγελματικά ερωτικά ραντεβού.  

Η ηθοποιός συγκεντρώνει υπογραφές μαζί με τον Σύλλογο Φίλων του Πάρκου, που αριθμεί 5.000 μέλη, προκειμένου να καταθέσουν μήνυση εναντίον της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου.    «Πρόκειται για μια μεγάλη ανοιχτή πληγή στο κέντρο της Αθήνας. Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε, κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα αλλά και η υγεία μας. Δεν νομίζω ότι πρέπει να εγκαταλείψουμε τα σπίτια μας επειδή η πολιτεία τα έχει αφήσει όλα στο έλεος του Θεού», δηλώνει η Μιμή Ντενίση.  

Όπως λέει επίσης «το πάρκο ανήκει στην Περιφέρεια που δεν κάνει τίποτα για να μας προστατέψει, αλλά δεν φροντίζει κιόλας να ελέγξει την κατάσταση που επικρατεί μέσα στο Πεδίον του Αρεως, ειδικά τις βραδινές ώρες. Γι’ αυτό αναγκαζόμαστε να φτάσουμε στα δικαστήρια και ας αποφασίσει η Δικαιοσύνη αν το αίτημά μας είναι σωστό και δίκαιο».

Σημειώνει ακόμη μεταξύ άλλων, ότι «το πρόβλημα δεν είναι τωρινό, όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν δεν έκαναν τίποτα, αν εξαιρέσουμε την ανάπλασή του πριν από μερικά χρόνια -με περισσότερα από 9.000.000 ευρώ, τα οποία δόθηκαν από κονδύλια του ΕΣΠΑ- και όμως παρέμεινε αφύλακτο».  

«Η Περιφέρεια στην οποία ανήκει δεν νοιάστηκε καν. Αν η σημερινή περιφερειάρχης έκανε μόνο αυτή τη δουλειά και ασχολιόταν σοβαρά με το Πεδίον του Αρεως θα γινόταν ηρωίδα» καταλήγει η Μιμή Ντενίση.

 

Πηγή: lifo.gr

Προηγούμενο άρθροΟ πασατέμπος σου για να περνάει η ώρα!
Επόμενο άρθροΔε βλέπει τρίτο πακέτο για την Ελλάδα ο Ντάισελμπλουμ