Μια μητέρα στη Μινεσότα συνελήφθη για την δολοφονία του 6χρονου γιου της, που κατηγορείται ότι σκότωσε και μετά έκρυψε το πτώμα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της.

Η αστυνομία βρήκε το πτώμα του Έλι Χαρτ στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου της μητέρας του όταν την σταμάτησαν για τυχαίο έλεγχο της τροχαίας, το πρωί της Παρασκευής, σύμφωνα με το ABC 5 Eyewitness News.

Η 28χρονη Τζουλίσα Τάλερ συνελήφθη όταν οι αρχές εντόπισαν ίχνη αίματος στο εσωτερικό και έψαξαν το όχημα.

Ο πατέρας του Έλι, Τόρι Χαρτ, είχε προχωρήσει σε πολλαπλές καταγγελίες για τα προβλήματα ψυχικής υγείας της 28χρονης, που έκανε επίσης χρήση ναρκωτικών αλλά αγνοήθηκαν από τις δικαστικές αρχές, αναφέρει το ρεπορτάζ.

Παρά τις καταγγελίες, στην 28χρονη μητέρα δόθηκε πλήρης κηδεμονία του 6χρονου, μόλις δέκα ημέρες πριν ανακαλυφθεί το πτώμα του.

Μητέρα σκότωσε τον 6χρονο γιο της- Βρήκαν το πτώμα στο πορτ μπαγκάζ σε τυχαίο έλεγχο της Τροχαίας

H αρραβωνιαστικιά του πατέρα, Τζόσι Τζόσεφσον είπε στο Fox9 ότι το δικαστήριο απέτυχε δίνοντας το αγόρι στην μητέρα παρά τα θέματα ψυχικής υγείας και χρήσης ναρκωτικών.

«Όσο κι αν φωνάξαμε, μας αγνόησαν», είπε. «Ανεξάρτητα από το πόσα προειδοποιητικά σημάδια υπήρχαν».

Δικαστικά έγγραφα δείχνουν επίσης ότι αρκετοί κοινωνικοί λειτουργοί ανησυχούσαν για την ψυχική υγεία, τις ασταθείς συνθήκες διαβίωσης και το ποινικό μητρώο της 28χρονης.

Έγγραφο που κοινοποίησε στο Twitter ρεπόρτερ του WCCO-CBS, αναφέρει ότι η μητέρα είχε λάβει αμέτρητες κλήσεις της τροχαίας για υπερβολική ταχύτητα ή χρήση τηλεφώνου κατά την οδήγηση, ενώ εκκρεμεί ακρόαση τον Ιούνιο σχετικά με κλοπή φαρμακευτικών προϊόντων.

Μητέρα σκότωσε τον 6χρονο γιο της- Βρήκαν το πτώμα στο πορτ μπαγκάζ σε τυχαίο έλεγχο της Τροχαίας

Άλλο έγγραφο αποκαλύπτει πως η 28χρονη μητέρα έθετε σε κίνδυνο τη σχέση του γιου της με τον βιολογικό του πατέρα, παρά το γεγονός ότι φαινόταν να είναι μια «σταθεροποιητική δύναμη» στη ζωή του αγοριού.

Ο Τόρι Χαρτ δεν μπορούσε να έχει επαφή με τον γιο του μέχρι τις αρχές του 2021 λόγω των προσπαθειών της 28χρονης να τον αποκλείσει από τη ζωή του, σύμφωνα με ανάδοχη μητέρα του αγοριού.

Μητέρα σκότωσε τον 6χρονο γιο της- Βρήκαν το πτώμα στο πορτ μπαγκάζ σε τυχαίο έλεγχο της Τροχαίας

«Ο Έλι λάτρευε τον πατέρα του και του άρεσε να περνά χρόνο μαζί του», έγραψε σε σελίδα στο GoFundMe. «Ο Τόρι είχε ενθουσιαστεί που αναπλήρωνε τα χαμένα χρόνια και που μάθαινε στον γιο του πώς να ψαρεύει και να οδηγεί ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες», είπε.