Γράφει ο ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΡΓΙΟΣ

Σοβαρό πρόβλημα με τον ΝΑΟΜΑ αντιμετωπίζουμε πλέον ως εφημερίδα, καθώς για κάθε τεύχος θα πρέπει να έχουμε προνοήσει σελίδα για τα αποτελέσματά του στους αγώνες που συμμετέχει! «Πρόβλημα», αν μη τι άλλο πολύ ευχάριστο, το οποίο μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον του ομίλου που εδρεύει στο Μάτι και βαδίζει από επιτυχία σε επιτυχία.

Στο τεύχος Οκτωβρίου είχαμε παρουσιάσει τα εξαιρετικά αποτελέσματα των αθλητών και συγκεκριμένα τις πρωτιές στη γενική κατάταξη των Αλέξανδρου Παπαδόπουλου (Laser 4.7), Διαμαντή Πετριανού (Optimist) και Ανδριάνας Χίλιου (Laser RDL), στο πρώτο Κύπελλο Ευβοϊκού που είχε πραγματοποιηθεί στον Ωρωπό στις 5 και 6 του περασμένου μήνα.

Ο δεύτερος αγώνας για το Κύπελλο Ευβοϊκού έγινε στο Λαύριο στις 19 και 20 Οκτωβρίου και ο ΝΑΟΜΑ σάρωσε τα πάντα. Πρώτος ξανά ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, πρώτος ο Διαμαντής Πετριανός, πρώτη και η Ανδριάνα Χίλιου, ο καθένας στην κατηγορία του.
Εξαιρετική παρουσία είχαν επίσης ο Ιάσωνας Μοσχίδης (2ος RDL) και η Βάλλια Φλώρου (3η θέση στην κατηγορία κοριτσιών Laser 4.7).

Όπως αντιλαμβάνεστε το μεγάλο στοίχημα για τον ΝΑΟΜΑ ήταν να έχει ανάλογα καλή παρουσία και στον τρίτο και τελευταίο αγώνα για το Κύπελλο Ευβοϊκού, ώστε να βρίσκεται στην κορυφή της γενικής κατάταξης. Όπερ και εγένετο…

Στις 26-27 Οκτωβρίου, στον αγώνα που συνδιοργάνωσαν Ραφήνα και Μάτι, ο… γνωστός άγνωστος Αλέξανδρος Παπαδόπουλος κατετάγη ξανά πρώτος (Laser 4.7), ενώ ο Διαμαντής Πετριανός ήρθε αυτή τη φορά 2ος (Optimist).

Με πιο απλά λόγια; Από τις οκτώ διαθέσιμες πρωτιές στους τρεις αγώνες για το Κύπελλο Ευβοϊκού, ο ΝΑΟΜΑ κατέκτησε τις επτά και έχασε την όγδοη στο… τσακ.
Συγκεντρωτικά, δε, που είναι και το σημαντικότερο, ο Αλέξανδρος βγήκε πρώτος με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο (26 βαθμοί ποινής) στα Laser 4.7, ενώ πρώτος βγήκε και ο Διαμαντής (Optimist), επίσης με μεγάλη διαφορά από τον έτερο διεκδικητή (20 βαθμοί ποινής).

Ώρα Εθνικής

Με πολύ ανεβασμένο το ηθικό πλέον, οι αθλητές του ΝΑΟΜΑ θα απουσιάζουν το επόμενο διάστημα από τη βάση τους, συμμετέχοντας σε αγώνες προετοιμασίας για τα Περιφερειακά που θα διεξαχθούν στα τέλη Φεβρουαρίου.

Τα Περιφερειακά δίνουν εισιτήριο για την Προεθνική Ομάδα και διεκδίκηση θέσης για την Εθνική, όπου μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους ο ΝΑΟΜΑ εκπροσωπείται από τον Αλέξανδρο Παπαδόπουλο και την Ανδριάνα Χίλιου.

Ουσιαστικά, βασικός στόχος είναι αφενός τα δύο παιδιά να ανανεώσουν την παρουσία τους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αφετέρου να έχουμε και τρίτο εκπρόσωπο στο πρόσωπο του Διαμαντή Πετριανού…