Mε διψήφια ποσοστά αύξησης τόσο σε επίπεδο επισκεψιμότητας όσο και στον τζίρο καταστημάτων κινείται φέτος στο εννιάμηνο το εμπορικό πάρκο Smart Park στα Σπάτα, έχοντας προσθέσει το τελευταίο διάστημα και επτά νέες συμφωνίες κυρίως με διεθνή brands, αγγίζοντας σε επίπεδα πληρότητας το 100%.
Οσον αφορά την επισκεψιμότητα του εμπορικού πάρκου που «τρέχει» η R.E.D.S., αυτή έχει αυξηθεί κατά 11% έναντι του 2021, ενώ σε επίπεδο τζίρου καταστημάτων το αντίστοιχο ποσοστό κινείται στο +8,5%. Σημειωτέον ότι ήδη το 2021 και με την προσθήκη νέων καταστημάτων οι πωλήσεις των καταστημάτων είχαν αυξηθεί σε ποσοστό 22% έναντι του 2019.
Μέσα στο φετινό Σεπτέμβριο μάλιστα και με τις προωθητικές ενέργειες λόγω του Eurobasket η ημερήσια επισκεψιμότητα άγγιξε τις 40.000, νούμερο ρεκόρ για το πάρκο, που ημερησίως τα Σαββατοκύριακα ξεπερνά τις 25.000 επισκέπτων και τις καθημερινές τις 10.000- 12.000 κατά μέσο όρο.
Η θυγατρική του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ έχει προχωρήσει το τελευταίο διάστημα και σε νέες προσθήκες, κατόπιν των σχετικών συμφωνιών, με γνωστά brands εστίασης, ένδυσης και τεχνολογίας όπως οι KFC, Parfois, η JD Sports που έκανε το ντεμπούτο και άνοιξε μόλις προ ημέρων το πρώτο της κατάστημα, οι επιδόσεις του οποίου μάλιστα είναι παραπάνω από ικανοποιητικές.
Επίσης, επεκτείνεται το υφιστάμενο H&M, την 1η Οκτωβρίου ανοίγει το νέο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ενισχύοντας στο πάρκο το κομμάτι της τεχνολογίας, ενώ έχουν κλείσει δύο ακόμη συμφωνίες με γνωστά ονόματα στο χώρο της εστίασης και της ένδυσης. Σε σύγκριση με πέρυσι έχει αυξηθεί και η μέση τιμή μισθώματος στο πάρκο.
Ενόψει του χειμώνα και με το σκεπτικό της ενίσχυσης του ανοικτού εμπορικού πάρκου των Σπάτων την επερχόμενη περίοδο, η R.E.D.S. θα ξεκινήσει σειρά εκδηλώσεων που θα «τρέξουν» έως την άνοιξη με στόχο τα παιδιά και τις οικογένειες.