Η οπαδική βία δυστυχώς υπάρχει παντού. Πέθανε 28χρονος που είχε σταματήσει για να φάει τυρόπιτα με τον πατέρα του.

Μετά τον ημιτελικό αγώνα του Champions League της Κεντρικής Αμερικής μεταξύ των Φιλαδέλφεια Γιούνιον και της Κλαμπ Αμέρικα από το Μεξικό, υπήρξε βίαιο περιστατικό μεταξύ δύο ομάδων ανθρώπων.

Μια διαμάχη μεταξύ των οπαδών που έτρωγαν μετά από ματς εξελίχθηκε σε βία που προκάλεσε τον θάνατο ενός 28χρονου και τον τραυματισμό του πατέρα του και ενός άλλου άνδρα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η συνομιλία μεταξύ των οπαδών του ποδοσφαίρου που εκείνη την ώρα έτρωγαν τυρόπιτες έξω από μαγαζί, μετά τον αγώνα εξελίχθηκε σε καυγά που προκάλεσε θάνατο στη Νότια Φιλαδέλφεια.

Από την κάμερα του μαγαζιού, φαίνεται πως οι άνθρωποι που φορούσαν φανέλες ποδοσφαίρου να τρώνε τυρόπιτες και να μιλούν μεταξύ τους, και να τα πηγαίνουν καλά. Μεταξύ αυτών ήταν ο 28χρονος άνδρας, που προσδιορίστηκε από την αστυνομία ως ο Ισίντρο Κορτές, ο 64χρονος πατέρας του, καθώς και ένας φίλος του γιου.

Η τριάδα τσακώθηκε με τέσσερις άνδρες που φορούσαν φανέλες της Κλαμπ Αμέρικα. Η Γιούνιον έχασε από την ομάδα της Πόλης του Μεξικού στο Τσέστερ την Τετάρτη στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και η αστυνομία είπε ότι τα θύματα είχαν παρακολουθήσει τον αγώνα πριν σταματήσουν για τυρόπιτες.

Οι τέσσερις οπαδοί της Club America στη συνέχεια χτύπησαν τους τρεις άνδρες με γροθιές και έδωσαν το τελικό χτύπημα στον 28χρονο με ένα μεταλλικό καπάκι κάδου απορριμμάτων στο κεφάλι, ανέφερε η αστυνομία. Εκτός από τον άτυχο 28χρονο, οι άλλοι δύο κατέληξαν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

ΠΗΓΗsputniknews.gr
Προηγούμενο άρθροΑπάτη στη Ραφήνα – Πούλησαν το σκάφος του νομίζοντας ότι θα πέθαινε αλλά συνήλθε και τους έπιασε
Επόμενο άρθροΞανά στην εντατική ο Πελέ λίγα 24ωρα μετά το εξιτήριό του