Όσοι ζουν ή κινούνται για διάφορους λόγους στην Αγία Μαρίνα, θα έχουν διαπιστώσει ένα σοβαρό ζήτημα που παρουσιάζει η περιοχή. Στον κεντρικό της δρόμο, την Αγίας Μαρίνας, δεν υπάρχει κανένα STOP, σε κανένα από τα στενά, με αποτέλεσμα να προκαλούνται συνέχεια ατυχήματα από οδηγούς που παραβιάζουν την προτεραιότητα.

Αυτό συνέβη και την Τρίτη, όταν δύο ΙΧ τράκαραν στη διασταύρωση της Αγίας Μαρίνας με την Κολοκοτρώνη, χωρίς πάντως να πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Το θέμα γίνεται πιο περίπλοκο εξαιτίας του ότι όλοι οι κάθετοι δρόμοι στην Αγίας Μαρίνας, είναι διπλής κατεύθυνσης, κάτι που ίσως προκαλεί συχνά σύγχυση στους οδηγούς.

Αυτό που ισχύει είναι ότι την απόφαση για το ποιος δρόμος είναι κύριος την έχει η τροχαία. Όταν κάποιος δεν θεωρείται κύριος (όπως η Αγίας Μαρίνας ή ακόμα και η Αεροπορίας), ο ΚΟΚ δίνει προτεραιότητα σε αυτόν που κινείται από δεξιά.

Ίσως όμως θα πρέπει να γίνει κάποιο αίτημα από τον δήμο για να μπει σήμανση και να αποφευχθούν ατυχήματα στο μέλλον επειδή οδηγοί ξεχνούν τους βασικούς κανόνες προτεραιότητας.

Προηγούμενο άρθροΜάτι: «Έχω τους ήχους της φωτιάς στα αυτιά μου»
Επόμενο άρθροΦτωχότερη η Νέα Μάκρη: Έφυγε από τη ζωή ο Πρόδρομος Κιορπελίδης