Είναι να μη σου τύχει, όπως συχνά λέει ο λαός και ο Κωνσταντίνος, ο παίκτης που έφτασε στον τελικό του Τροχού της Τύχης και στην πηγή χωρίς να πιει νερό, το έμαθε με τον πολύ σκληρό και άβολο τρόπο μπροστά σε εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές.

Ο Κωνσταντίνος φτάνοντας στον τελικό του τηλεπαιχνιδιού του Star βρήκε απέναντί του ένα γρίφο στην κατηγορία «ίδια κατάληξη». Τα γράμματα που έπαιξαν για να τον βοηθήσουν να τον λύσει ήταν τα Λ, Π, Σ, Τ, Α και τα Ρ, Ν, Κ, Ι. Ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς γραμμάτων που θα μπορούσε να έχει κάποιος παίκτης στην προσπάθειά του να λύσει κάποιον γρίφο.

Τα γράμματα άρχισαν να εμφανίζονται το ένα μετά το άλλον στον πίνακα και οι δύο λέξεις που έπρεπε να μαντέψει ο Κωνσταντίνος εμφανίστηκαν σχεδόν έτοιμες. Έλειπε μόνο ένα γράμμα, το Θ, από τη δεύτερη λέξη ενώ η πρώτη, η λέξη ΠΙΝΑΚΑΣ, είχε αποκαλυφθεί ολόκληρη. Και όμως συνέβη το χειρότερο σενάριο. Ο Κωνσταντίνος κόλλησε. Κόλλησε τελείως.

Αντί να μαντέψει ότι η δεύτερη λέξη ήταν ΑΝΘΡΑΚΑΣ δεν ήξερε τι να πει, ψέλλισε μόνο το ΑΝΕΡΑΚΑΣ, ο χρόνος τελείωσε και όλοι ήταν σε σοκ με πρώτον τον Πέτρο Πολυχρονίδη που δεν πίστευε τι είχε ζήσει, δεν πίστευε πώς μπόρεσε να χαθεί αυτή η ευκαιρία.

ΠΗΓΗdailymedia.com.gr
Προηγούμενο άρθροΌταν το τραγούδι του Ξυλούρη «Μια μέρα, μια Παρασκευή, θα πέσω να πεθάνω» βγήκε αληθινό
Επόμενο άρθροΤι ηλικία έχει ο σκύλος σας σε ανθρώπινα χρόνια αναλόγως το μέγεθός του