Καλεσμένοι στη σημερινή εκπομπή (22/10) της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» ήταν η σύζυγός του Ανδρέα Μπάρκουλη, Μαρία και ο γιος τους, Νίκος.

Η Μαρία Μπάρκουλη ήταν άκρως αποκαλυπτική και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έχουν περάσει σαν οικογένεια, το bullying που δέχτηκε σε μικρή ηλικία ο Νίκος αλλά και για την δύσκολη οικονομική τους κατάσταση.

Μια άκρως συγκινητική δήλωση της Μαρίας Μπάρκουλη ήταν αρκετή για να κάνει την παρουσιάστρια να πλαντάξει στο κλάμα αλλά και να συγκινήσει και το τηλεοπτικό κοινό.

«Κάποια στιγμή με πιάνει μια κυρία από το γηροκομείο και μου λέει “Ξέρεις τι κάνει το παιδί σου; Δουλεύει στα μνημόσυνα και φτιάχνει καφέδες”. Τον ρώτησε ένας κύριος γιατί τόσο μικρό παιδί δουλεύει και εκείνος είπε για να μαζέψει λεφτά να βγάλει τον μπαμπά του όσο πιο γρήγορα γίνεται από εκεί. Όσα συγγνώμη και αν του ζητήσω δε θα εξιλεωθώ ποτέ γι΄αυτό το παιδί. Την τελευταία φορά που μπήκε εντατική ο Ανδρέας ήταν μόνο του στο σπίτι, δεν ήθελε να πάει πουθενά και έπεσε το ανοσοποιητικό του, μου έδωσαν από το νοσοκομείο γέλι που βάζουν στους καρκινοπαθείς να μπορέσει το παιδί να καταπιεί έστω νερό».

Ακούγοντας αυτά τα λόγια, η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

«Συγγνώμη που συγκινούμαι αλλά γνωρίζοντάς τον και μιλώντας και με τον Νίκο τον Κοκλώνη για όλα αυτά που έχει περάσει… τον θαυμάζω πάρα πολύ γιατί έχει πάρει από τόσο νωρίς τη ζωή στα χέρια του και είναι τόσο δεμένος με την οικογένεια που πολλές φορές με τους ρυθμούς της κοινωνίας την έχουμε λίγο ξεχάσει».