Σε ένα πόρισμα-καταπέλτη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου κατέληξε η ψυχολόγος που συνομίλησε με την κατηγορούμενη μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Στον φάκελο για την υπόθεση του θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας, που έκλεισε σήμερα, μπήκε και η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη της ψυχολόγου που όρισε η 18η τακτική ανακρίτρια για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, το πόρισμα, έκτασης 54 σελίδων, περιέχει στοιχεία που προκύπτουν αφενός από ζωγραφιές της Τζωρτζίνας και συνομιλίες με τους δασκάλους της και αφετέρου από τις συνεδρίες που είχε η ψυχολόγος με την 33χρονη κατηγορούμενη μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η ψυχολόγος κατέληξε στα συμπεράσματά της έπειτα από συνομιλίες που είχε και με τον Μάνο Δασκαλάκη στο γραφείο της.

Τι αναφέρει το πόρισμα της ψυχολόγου για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

«Οι πληροφορίες που δίνει δεν είναι αξιόπιστες. Σε πολλά σημεία η αφήγησή της φαίνεται μη αληθής, στην προσπάθειά της να διαψεύσει μια οδυνηρή πραγματικότητα. Είναι φανερό ότι οι σκέψεις της και οι επενδύσεις της επικεντρώνονται γύρω από τον σύζυγό της, ενώ φαίνεται να δημιουργεί εκ των υστέρων κατασκευές, γύρω από ζητήματα αντιζηλίας με άλλες γυναίκες.

Οι περιγραφές για τα παιδιά της, μας επιτρέπουν να υποθέσουμε ότι τα αντιλαμβανόταν ως μία ναρκισσιστική προέκτασή της, που καλούνταν να εκπροσωπήσουν τον δικό της λόγο και τις δικές της επιθυμίες. Η ίδια φάνηκε να μην κατανοεί τις θεμελιώδεις αναπτυξιακές τους ανάγκες», αναφέρει μεταξύ άλλων η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας δείχνουν τον φόβο της

Η ψυχολόγος που ορίστηκε από την ανακρίτρια ανέλυσε, επίσης, τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές.

Σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη, λοιπόν, η 9χρονη Τζωρτζίνα ανησυχούσε και προσπαθούσε να δουλέψει μέσα της και να κατανοήσει τον θάνατο των δύο αδελφών της, της Μαλένας και της Ίριδας, αλλά και τον φόβο μήπως συμβεί κάτι ανάλογο και στην ίδια.

ΠΗΓΗiefimerida.gr
Προηγούμενο άρθροΜια τοιχογραφία για τους ανθρώπους που πάλεψαν με τον καρκίνο (φωτογραφίες)
Επόμενο άρθροΠελάτης σκότωσε υπάλληλο φαστ-φουντ επειδή έβαλε περισσότερη μαγιονέζα στο σάντουιτς