Πολύ συχνά αναρωτιέσαι ποιο θα μπορούσε να είναι το κατάλληλο δωράκι που θα ενθουσιάσει τους συναδέλφους σου και θα είναι ταυτόχρονα χρηστικό.

Οι συνάδελφοί μας είναι τα πρόσωπα με τα οποία καταναλώνουμε πολύ χρόνο μαζί στην καθημερινότητά μας, ωστόσο η επιλογή για εταιρικά δώρα https://www.twf.gr/category/epixirimatika-dora/ σε συνεργάτες και συναδέλφους είναι αρκετά δύσκολη.

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες για να κάνεις τα πιο πρωτότυπα δωράκια! Ας τα ανακαλύψουμε μαζί!

► Ημερολόγιο

Και όμως το ημερολόγιο αποτελεί πάντα μια πολύ καλή πρόταση δώρου καθώς μπορεί να σημειώσει όλα τα σημαντικά ραντεβού, τα ταξίδια του, τις εκκρεμότητες και πολλά ακόμη.

Στα βιβλιοπωλεία θα βρεις μια μεγάλη συλλογή σε πρωτότυπα σχέδια, μεγέθη και χρώματα για να επιλέξεις το ημερολόγιο 2024 https://www.twf.gr/category/imerologia/ που θα καταγράψει τα πιο αξιοσημείωτα γεγονότα της χρονιάς.

Ξύλινα παζλ

Και αν ο συνάδελφος σου τρελαίνεται για κατασκευές και γρίφους, τα ξύλινα παζλ είναι το δώρο που θα τον ενθουσιάσει πολύ!

Μπορείς να βρεις σε online καταστήματα αλλά και σε πολλά βιβλιοπωλεία μια μεγάλη συλλογή από ξύλινα παζλ με ζωάκια, χάρτες, πόλεις και πολλά ακόμη σχέδια για να μπορεί να τα φτιάξει και να διακοσμήσει τον τοίχο.

► Βιβλίο

Αν γνωρίζεις τις προτιμήσεις του στον τύπο λογοτεχνίας που του αρέσει να διαβάσει, ένα βιβλίο από μια παλαιότερη έκδοση ή ένα βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε θα τον ενθουσιάσει.

Αναζήτησε online τις νέες κυκλοφορίες στα βιβλία, επίλεξε ένα πρωτότυπο σελιδοδείκτη και το δώρο σου θα είναι μοναδικό.

► Backpack

Άλλη μια πρόταση για δωράκι που θα ενθουσιάσει κάθε παραλήπτη είναι ένα σακίδιο πλάτης. Ευρύχωρο για να χωράει το laptop, βιβλία, σημειώσεις, ημερολόγια και το φαγητό, το backpack είναι η ιδανική πρόταση δώρου.

Στα καταστήματα θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, σχέδια, μεγέθη σε ένα μεγάλο εύρος τιμών για να επιλέξεις αυτό το δώρο που ανταποκρίνεται στο budget σου.

► Lunchbox

Με τόσο χαριτωμένα σχέδια στα lunchboxes δεν θα ξέρεις ποιο να επιλέξεις.

Ένα lunchbox αποτελεί πάντα μια καλή πρόταση δώρου καθώς πρόκειται για ένα μικρό τσαντάκι μεταφοράς φαγητού και snack χωρίς να φοβάσαι πως μπορεί να αλλοιωθεί από τις εξωτερικές συνθήκες καθώς υπάρχει προστασία και πολλά από αυτά διαθέτουν και παγοκύστη για να διατηρούν τα ροφήματα και τις φρουτοσαλάτες δροσερές.

► Εισιτήρια θεάτρου

Είτε του αρέσει το θέατρο είτε όχι, τα εισιτήρια για μια παράσταση αποτελούν μια εξαιρετική ιδέα για δώρο.

Μπορείς να επιλέξεις τη θεατρική παράσταση που θέλει να δει τόσο καιρό ακόμη και μια παράσταση stud up comedy που θα του χαρίσει διασκέδαση!

Προηγούμενο άρθροΤαβέρνα στον Σχινιά αναζητά υπάλληλο για την κουζίνα
Επόμενο άρθροΗ μεγάλη γιορτή του ΕΣΝΜ για το πρωτάθλημα και την άνοδο (φωτογραφίες)