Έναν πολύ κοντινό του άνθρωπο τον οποίο γνώριζε από παιδί αποχαιρετά μέσα από ανάρτησή του στο Instagram ο Ηλίας Ψινάκης.

Όπως γράφει ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα, πέθανε η Ira von Fürstenberg, μητέρα ενός παιδικού του φίλου που είχε φύγει από τη ζωή πριν χρόνια και με τον οποίο ήταν φίλοι κατά την παιδική τους ηλικία.

Η Ira von Fürstenberg ήταν Ιταλίδα κοινωνικός, ηθοποιός, σχεδιάστρια κοσμημάτων και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του σχεδιαστή μόδας Valentino Garavani

«Η Α.Ε. Πριγκίπισσα Ira Von Fuerstenberg έφυγε για το μεγάλο ταξίδι…

Με την Πριγκίπισσα Ήρα, εκτός από μια πολυετή φιλία, μας συνέδεσε ένας μεγάλος πόνος. Ο καλός μου φίλος και γιος της, Πρίγκιπας Kiko Von Hohenlohe, ήταν κολλητός μου από την παιδική μας ηλικία και ήμασταν πάρα πολύ συνδεδεμένοι. Δυστυχώς, ο Πρίγκιπας Κίκο έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή. Η πριγκίπισσα Ήρα έχασε τον γιο της και εγώ τον καλύτερο μου φίλο.

Όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμασταν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, όλες οι συναντήσεις μας ήταν φορτισμένες από μεγάλη συγκίνηση. Τώρα επιτέλους θα συναντηθεί με το αγαπημένο της παιδάκι. Καλό ταξίδι Ήρα μου. Θα μου λείψεις!

Να μου φιλήσεις τον φίλο μου και να του πεις πόσο τον αγαπώ…», έγραψε ο Ηλίας Ψινάκης.

Προηγούμενο άρθροΝέα Μάκρη: Ποιος ήταν ο Πρόδρομος Κιορπελίδης που έφυγε πρόωρα από τη ζωή
Επόμενο άρθροΔεκατρείς μήνες άφαντος ο Μπιμπίκος: «Είμαι σίγουρη ότι ο Κώστας δεν βρίσκεται στη ζωή»