Ενδεκάδα χωρίς Ισπανό ποδοσφαιριστή για πρώτη φορά στην ιστορία της παρέταξε η Ρεάλ Μαδρίτης!

Μετά από 121 χρόνια και 4.435 επίσημους αγώνες στο παιχνίδι της La Liga με τη Βιγιαρεάλ η ομάδα της Μαδρίτης παρατάχθηκε μόνο με ξένους!

Η αρχική ενδεκάδα της Ρεάλ: Κουρτουά (Βέλγιο), Μιλιτάο (Βραζιλία), Αλάμπα (Αυστραία), Ρίντιγκερ (Γερμανία), Μεντί (Γαλλία), Τσουαμενί (Γαλλία) , Κρόος (Γερμανία) , Μόντριτς(Κροατία), Βαλβέρδε (Ουρουγουάη), Μπενζεμά (Γαλλία), Βινίσιους (Βραζιλία).

Ο τραυματισμός του Λούκας Βάθκεθ έδωσε θέση βασικού στον Έντερ Μιλιτάο στα δεξιά της άμυνας ενώ ο Αντσελότι αν και τους είχε βασικούς στο περασμένο παιχνίδι κράτησε στον πάγκο τους Μάρκο Ασένσιο και Ντάνι Θεμπάγιος.

H Ρεάλ είχε τελειώσει και το περσινό παιχνίδι με τη Σέριφ στο Champions League χωρίς Ισπανό αλλά είχε ξεκινήσει στην ενδεκάδα ο Βάθκεθ.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΧαμός από φόλες στο κέντρο της Νέας Μάκρης – Νεκρές πολλές γάτες
Επόμενο άρθροΤραγωδία στην Κερατέα: Μάζευε χόρτα κι έπεσε από γκρεμό 20 μέτρων