Άλλοι προτιμούν τις κοσμοπολίτικες και οργανωμένες παραλίες, άλλοι τις πιο μικρές και ήσυχες και άλλοι όσες είναι μεγάλες και ελεύθερες να βάλει ο καθένας την ψάθα και την ομπρέλα του εκεί. Στην Αττική σίγουρα θα βρεις αυτή που θα σου ταιριάζει και θα περάσεις μια ευχάριστη μέρα είτε καθημερινή είτε το Σαββατοκύριακο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yuliya Tolstikova (@tolstikovayuliya)

Αν τώρα θες να επιλέξεις μια από τις ήσυχες παραλίες της Αττικής τότε βάλε στο πρόγραμμά σου το Σέσι. Την καθαρή παραλία με τα διάφανα νερά και τα βότσαλα η οποία δεν είναι τόσο κοσμοπολίτικη και δεν συγκεντρώνει πολύ κόσμο ακόμη και ώρες αιχμής.

Όταν αναφερόμαστε στο Σέσι στο Γραμματικό στην πραγματικότητα μιλάμε για δύο παραλίες, το Σέσι και το μικρό Σέσι. Ανάλογα με το τι σου ταιριάζει περισσότερο, μπορείς να επιλέξεις πού θα κάνεις τις βουτιές σου. Το Σέσι είναι μια χαλαρή παραλία με αρμυρίκια και ψιλό βοτσαλάκι στην οποία εκτός από διάφανα νερά σου προσφέρει και φυσική σκιά για να κάτσεις για ώρες και να χαλαρώσεις. Πρόκειται για μια παραλία αρκετά κοντά στην Αθήνα περίπου 20 χιλιόμετρα από τον τύμβο του Μαραθώνα. Θα το βρείτε μετά το Γραμματικό ενώ θα χρειαστεί να περάσετε και από έναν βατό χωματόδρομο κάποιων χιλιομέτρων. Αυτός είναι ακόμη ένας λόγος είναι πιο ήσυχη από άλλες παραλίες.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by van family🌍💙 (@van.traveler5)

Πιο δίπλα από το (μεγάλο) Σέσι είναι το μικρό Σέσι, μια παραλία με επίσης πεντακάθαρα νερά και βοτσαλάκι. Εδώ θα βρεις τα δέντρα να ακουμπούν σχεδόν στη θάλασσα. Ίσως εκεί συναντήσετε περισσότερο κόσμο λόγω του μεγέθους της παραλίας που είναι πιο στενό και περιορισμένο. Στο Σέσι δε θα χρειαστεί να πάρετε πολλές προμήθειες μιας και εκεί υπάρχει μια καντίνα για τον απαραίτητο ανεφοδιασμό. Το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε ένα ήσυχο και ευχάριστο πρωινό ενώ αν είστε λάτρης της θάλασσας, μπορείτε να μείνετε εκεί ως το ηλιοβασίλεμα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marathon Tomb (@marathontomb)

ΠΗΓΗexploringgreece.tv
Προηγούμενο άρθροΤαξιτζής αρνήθηκε να επιβιβάσει τυφλή κοπέλα λόγω του σκύλου – οδηγού της (vid)
Επόμενο άρθροΤροχαίο με δύο τραυματίες στη Ραφήνα