“Στρατιώτες” παρέδωσαν στον Μπέο χαρτί με τηλέφωνο και ανέφεραν πως έμαθαν πως υπάρχει μια δημοτική σύμβουλος που κάνει καλό σεξ

Επεισόδιο που προκαλεί αντιδράσεις και σχόλια σημειώθηκε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, που σημαδεύτηκε από αποχωρήσεις των μειοψηφιών.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το magnesianews.gr και το βίντεο από το περιστατικό την ώρα που ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος ενημέρωνε το σώμα για τη ΔΕΥΑΜΒ μπήκαν στην αίθουσα δύο νεαροί που φορούσαν στρατιωτικές φόρμες και δήλωσαν ότι είναι από το στρατόπεδο «Γεωργούλα», έμαθαν ότι υπάρχει μια δημοτική «που κάνει καλό σεξ» και αφού έδωσαν ένα χαρτάκι με ένα τηλέφωνο στον δήμαρχο, αποχώρησαν.

Άμεση ήταν η αντίδραση του συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Αλέκου Δούρα, που ζήτησε από τον δήμαρχο να καλέσει την Αστυνομία και τον κατηγόρησε ότι μετέτρεψε σε καρναβάλι το Δημοτικό Συμβούλιο, αφήνοντας αιχμές για προβοκάτσια της Δημοτικής Αρχής, ενώ οι μειοψηφίες αποχώρησαν, εκτός του Μιχάλη Μιτζικού.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό και τόνισε ότι το καταδικάζουν όλοι, τόσο την ενέργεια όσο και τους ηθικούς αυτουργούς της, ενώ ζήτησε εκτός από την Αστυνομία να κληθεί και η Στρατονομία, ενώ πρότεινε και έγινε αποδεκτή τρίλεπτη διακοπή.

Τελικά, μετά από λίγο έφτασε στο Δημοτικό Συμβούλιο αστυνομικός, στον οποίο ο δήμαρχος εξήγησε τι είχε συμβεί ενώ η θιγόμενη δημοτική σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας έδωσε κατάθεση στον αστυνομικό που έφτασε στο δημαρχείο.

Ο δήμαρχος, απευθυνόμενους προς τους συμβούλους της πλειοψηφίας ζήτησε να καταδικαστεί το περιστατικό, αλλά τόνισε ότι υπάρχει ηθικός αυτουργός που δεν είναι άμοιρος ευθυνών.

Πηγή: lifo.gr

 

Προηγούμενο άρθροΚαι θέλω να έρθω να σε αρπάξω από την άλλη..
Επόμενο άρθρο«Διπλό» κόψιμο στις φλέβες του Βαγγέλη Γιακουμάκη