Δεν χρειάζονται πολλά λόγια ή εισαγωγές. Ένας νέος άνθρωπος έδωσε τέλος στη ζωή του αδυνατώντας να διαχειριστεί τον προσωπικό Γολγοθά που βίωνε και τα παιδιά της ομάδας Act4Mati, που τον γνώριζαν προσωπικά, έκαναν μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram.

«Ο λόγος που γράφεται και δημοσιεύεται το παρόν κείμενο, είναι γιατί ο Ερμής λάτρευε και θαύμαζε καθετί που γίνεται για το κοινό καλό.

Έτσι λοιπόν, νιώθουμε πως οφείλουμε, μέσα από τη δίκη του πορεία, να ακουστεί και να μείνει κάτι που θα οφελήσει ή θα προλάβει άλλες παρόμοιες ιστορίες.

Σπάνιος και χαρισματικός, θύμα της αέναης προσπάθειας του να γίνει αποδεκτός, να μπει σε cool παρέες, με σκοπό βρει την θέση και την αξία του σε αυτήν την ζωή, μέσα από άλλους «σημαντικούς», δίχως να μπορεί να δει τι διαμάντι ήταν (το αγαπημένο του emoji, το χρησιμοποιούσε διαρκώς)

Δεν ήταν ωστόσο μόνο θέμα αποδοχής της διαφορετικότητας του ως προς την ομοφυλοφιλία, αλλά και ως προς τα θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε.

Ένα αγόρι τόσο δοτικό, χαρισματικό, με ενέργεια και διάθεση μικρού παιδιού, που ενθουσιαζόταν πάντα με ότι έλαμπε, χωρίς να μπορεί να αντιληφθεί ότι λάμπει περισσότερο από τα πάντα.

Λάτρευε κάθε μπιχλιμπίδι που είχε λάμψη, από το sparkling μακιγιάζ, μέχρι πέτρες και ημιπολύτιμους λίθους, ακόμα και ένα γυαλιστερό ζαχαρωτό από το περίπτερο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by act4mati 🧿 (@act4mati)

Χιούμορ, ενέργεια, διάθεση πάντα να σε ξεσηκώσει… Πάντα εκεί, δοτικός για όλους και πάντα φειδωλός και τιμωρητικός με τον εαυτό του.

«Φώναζε» η ανάγκη για βοήθεια – προσοχή και αγάπη . Πάλευε με ισχυρούς δαίμονες τα τελευταία τουλάχιστον 2 χρόνια. Άλλαζε ξανά και ξανά θεραπείες/τρόπους να βρει λύσεις, έψαχνε το δρόμο του, έναν δρόμο γολγοθά χωρίς να μπορεί να αναγνωρίσει και να βρει συμμάχους.

Κι όμως χτες, στο τελευταίο του «Αντίο» ήταν παρά πολλοί εκεί γι’αυτόν, και μέσα σ αυτούς, πολλοί οι καλοί και οι αληθινοί του φίλοι, που το μόνο που θα ήθελαν ήταν ένα μήνυμα, μήνες νωρίτερα, για το πόσο βασανίζεται και τι περνάει…

Ας γίνει ο Ερμής παράδειγμα για «αποδοχή» . Ας αφυπνίσει γονείς και παιδιά, για οποιοδήποτε άνθρωπο γνωρίζουν που υποφέρει σιωπηλά κατ’ αυτόν τον τρόπο διότι αυτά δε συμβαίνουν μόνο στις ταινίες, συμβαίνουν ανά πάσα ώρα και στιγμή, στην πραγματική ζωή, και όχι δεν πέφτουμε από τα σύννεφα για τον Ερμή και τον κάθε Ερμή που επιλέγει να χαθεί.

23 χρόνια έψαχνε γαλήνη και ένα μέρος ασφαλές να γνωρίσει και να αγαπήσει τον εαυτό του, πάλευε να γίνει αποδεκτός και δυστυχώς βρήκε αυτόν τον τρόπο για να μην πονάει. Γιατί είναι τεράστιος ο πόνος να μην μπορείς να αντέξεις τον εαυτό σου…

Τώρα ξέρουμε οτι ηρέμησες και βρήκες τη γαλήνη που τόσο ποθούσες και που δυστυχώς δεν καταφέραμε να σε βοηθήσουμε να τη βρεις.

Να ξέρεις χθες ήρθαν όλοι.

Καλή ξεκούραση Ερμή (και όχι Νικόλα), ταλαιπωρήθηκες αρκετά.

ΥΓ. Αν διαβάζοντας αυτό το κείμενο, σκέφτηκες κάποιο δικό σου άτομο, κάνε του ένα τηλέφωνο, ποτέ δεν ξέρεις πόσο μπορεί να οφελήσει».

Προηγούμενο άρθροΜενίδι: Από το 2018 δικαστική απόφαση απαγόρευε στον δράστη να διαμένει με την 40χρονη
Επόμενο άρθροΤο κατάστημα Coffee View στη Νέα Μάκρη αναζητά υπάλληλο