Σοκ προκαλεί η υπόθεση μιας γυναίκας η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της, αφού πρώτα σκότωσε το μωρό της και τη γάτα της, με τις αρχές να κάνουν λόγο για «τελετουργικό».

Η Elizaveta Tsarevskaya είχε εγκαταλείψει την εργασία της ως αρχιτέκτονας και είχε αφοσιωθεί στη μελέτη της… μαύρης μαγείας.

Το πτώμα της βρέθηκε γυμνό δίπλα από το νεκρό μωρό και τη νεκρή γάτα της στη ρωσική πόλη Rostov-on-Don. Δίπλα από τα πτώματα υπήρχαν φωτογραφίες του πρώην συντρόφου της.

«Αφού άνοιξε η κλειδωμένη πόρτα του διαμερίσματος, ακόμα και οι πιο σκληροί αστυνομικοί σοκαρίστηκαν», ανέφερε αστυνομική πηγή, σύμφωνα με το mirror.co.uk.

Οι αστυνομικοί βρήκαν παντού σκορπισμένα στο διαμέρισμα ματωμένα αντικείμενα και σκεύη για τελετουργικά μαύρης μαγείας. Στη συνέχεια, αντίκρισαν το πτώμα της γυμνής γυναίκας πάνω από αυτό του μωρού της και δίπλα μια νεκρή γάτα.

Και τα τρία πτώματα έφεραν τραύματα από μαχαίρι, τα οποία θεωρείται ότι τα προκάλεσε η 32χρονη γυναίκα, η οποία αποκαλείται «μάγισσα» από τοπικά μέσα.

Ο σύζυγος της μάγισσας, με το μωρό που εκείνη είχε αποκτήσει με παράνομο εραστή - Sputnik Ελλάδα, 1920, 15.09.2021

Ο άντρας της, Artur Rusin (φωτό 2), ανέφερε ότι η Elizaveta είχε αποφοιτήσει μετ’ επαίνων από την Αρχιτεκτονική σχολή, ενώ ήταν και ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας.

Ωστόσο, απέκτησε εμμονή με οτιδήποτε υπερφυσικό και προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τους νεκρούς.

Όταν ο 26χρονος άνδρας της πήγε να δουλέψει σε άλλη πόλη, εκείνη έμεινε έγκυος από τον εραστή της, ο οποίος επίσης ασχολείτο με τη μαύρη μαγεία.

Ο άντρας της μεγάλωσε το παιδί του παράνομου δεσμού της Elizaveta, θεωρώντας ότι είναι δικό του. Ο εραστής της αναζητείται από τις αρχές.