Δύσκολα πέρασε χθες ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος θέλησε να δει από κοντά τον αγώνα της Εθνικής με τη Γαλλία, αλλά βρέθηκε περικυκλωμένος από οπαδούς έξω από την OPAP Arena.

Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσα από την εκπομπή του, χθες είχε μια πολύ άσχημη εμπειρία.

«Λυπάμαι που ακόμα υπάρχει αυτή η λογική στους ανθρώπους. Νόμιζα ότι όλα αυτά και ειδικά σε παιχνίδια της Εθνικής, έχουν ξεπεραστεί. Δεν είχα πάει ποτέ στο γήπεδο της ΑΕΚ, πήγα χθες καλεσμένος και ήμουν μόνος μου.

Πήγα από ένα στενάκι που υπήρχαν κάποια οπαδικά γραφεία, στα οποία ήταν μαζεμένοι περίπου 100 άνθρωποι, Με είδαν να προχωράω, δεν ενόχλησα κανέναν -γενικά δεν ενοχλώ κανέναν εκτός τηλεόρασης, εντός τηλεόρασης ενοχλώ-και αρχίζουν και με βρίζουν σκαιότατα για το ότι είμαι Ολυμπιακός.

Εγώ όντως είμαι Ολυμπιακός. Ούτε φανατικός είμαι, ούτε έχω βρίσει άλλη ομάδα. Δεν είμαι από αυτούς που φανατίζονται. Το παιδί μου παίζει σε άλλη ομάδα και πάω και βλέπω τον Παναθηναϊκό και πανηγυρίζω. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά. Άκουσα τα εξ’ αμάξης, Κάποια στιγμή ήρθαν 2-3 ήρθαν απειλητικά από πίσω μου και λέω τώρα θα τις φάω», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

Λέω δύο είναι τα τινά: ή θα προχωρήσω και θα τις φάω ή γυρίζω. Γυρίζω και τους λέω «Κάποια πλάκα κάνετε; Είναι παιχνίδι της εθνικής». Κι ενώ οι περισσότεροι έβριζαν, υπήρξαν 2-3 άλλοι που τους είπαν να με αφήσουν. Έτσι πέρασα. Κυριολεκτικά, θα μπορούσα χθες να τις έχω φάει. Δεν έχω μπει ποτέ σε καβγά και θα τις έτρωγα χθες το βράδυ. Δεν καταλαβαίνουν κάποιοι ότι ο αθλητισμός είναι χαρά. Μέχρι εκεί. Όλο το άλλο, οι απειλές γιατί; Τόσος θυμός υπάρχει; Τόσο μεγάλη πώρωση; Δεν μπορώ να το καταλάβω».

Προηγούμενο άρθροΤροχαίο στη διασταύρωση του Ζούμπερι με μία τραυματία
Επόμενο άρθροΔιαρρήκτης μπούκαρε σε ζαχαροπλαστείο, άρπαξε μετρητά και μια πιατέλα πάστα φλώρα