Πρεμιέρα έκανε χθες το 3ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Θιάσων Δήμου Μαραθώνα με το θεατρικό εργαστήρι του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης και το «Παράθυρο στη Φαντασία» του Τενεσί Ουίλιαμς.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Το θέατρο του ιδρύματος «Παμμακάριστος» γέμισε από κόσμο και το παρών έδωσε και ο δήμαρχος, Στέργιος Τσίρκας, ο οποίος έγραψε στο Facebook:

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Έναρξη του “3ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Θιάσων Δήμου Μαραθώνα” με το θεατρικό εργαστήρι του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης στο θέατρο του Ιδρύματος Παμμακάριστος, παρουσία πλήθους θεατών.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και άτομα που στέκονταιΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εσωτερικός χώροςΤο Φεστιβάλ μας που ειναι πλέον θεσμός και φέτος θα περιλαμβάνει αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις, με δωρεάν είσοδο για όλους.

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Ο πολιτισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Δήμου μας. Με συντονισμένες προσπαθείες, αγωνιζόμαστε για να ανθίσει και να αναπτυχθεί και με ικανοποίηση βλέπουμε κάθε φορά την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και άτομα που στέκονται

Ευχαριστώ την Περιφέρεια, το Ίδρυμα για το παιδί “Παμμακάριστος” και όλους τους συντελεστές για την έμπρακτη στήριξη στην υλοποίησή του.

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Καλή επιτυχία σε όλες τις θεατρικές ομάδες!

Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Προηγούμενο άρθροΔίκη για Μάτι: «Με πήρε η νύφη μου και μου ‘πε ‘το Εβιτάκι βρέθηκε νεκρό’»
Επόμενο άρθροΆτομο με κινητικά προβλήματα έπεσε από το αμαξίδιό του και οδηγός του φώναζε «τελείωνε μ@λ@κ@» (vid)