Κάποια στιγμή μέσα στο βράδυ, η Τζούλι Θόρτον Τζόνσον κατάλαβε ότι ένας σκύλος κοιμόταν ανάμεσα σε εκείνη και τον σύζυγό της. Υπέθεσε ότι ήταν ένα από τα τρία κατοικίδια του ζευγαριού, που συχνά μέσα στη νύχτα ανέβαιναν στο κρεβάτι.

Λίγες ώρες αργότερα, καθώς άρχισε να μπαίνει το φως του ήλιου στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού τους στο Τενεσί, ξύπνησε από την απρόσμενη ερώτηση που της έκανε ο σύζυγός της, Τζίμι Τζόνσον. «Τζούλι, ποιανού είναι αυτός ο σκύλος;».

Μπερδεμένη και χωρίς να έχει ξυπνήσει καλά- καλά, γύρισε και είδε ένα σκύλο απλωμένο στο κρεβάτι τους. «Κοιταχτήκαμε για ένα δευτερόλεπτο και δεν μιλήσαμε. Σκέφτηκα, αυτός δεν είναι ο σκύλος μας», περιέγραψε η 42χρονη, μιλώντας για αυτό το ασυνήθιστο περιστατικό που συνέβη την 1η Μαΐου.

Ο σκύλος ήταν φιλικός. Έσπρωχνε με τη μουσούδα του τον Τζίμι και είχε ακουμπήσει το κεφάλι του στο μαξιλάρι της Τζούλι. Ήταν ξεκάθαρο πως ζούσε σε σπίτι και είχε κηδεμόνες που το φρόντιζαν. Οπότε, η Τζούλι ανάρτησε φωτογραφίες του σκύλου στο Facebook, το πιο περίεργο post που έχει κάνει, όπως επεσήμανε.

Δύο ώρες αργότερα, ο Κρις Χόκινς και η Φελέσια Τζόνσον επικοινώνησαν μαζί της, καθώς επρόκειτο για τον δικό τους σκύλο. Είχαν χάσει τη Νάλα το προηγούμενο απόγευμα, όταν κατά τη διάρκεια της βόλτας «γλίστρησε» από το λουρί της και έφυγε τρέχοντας. Έψαξαν στην περιοχή, αλλά όταν νύχτωσε γύρισαν στο σπίτι, υποθέτοντας ότι η Νάλα θα βρει τον δρόμο της.

Όταν πήγαν στο σπίτι της Τζούλι και του Τζιμ Τζονσον για να την παραλάβουν, ο σκύλος αρνούνταν να φύγει. «Της φώναζε από την πόρτα του σπιτιού, αλλά η Νάλα δεν σηκωνόταν από το κρεβάτι», περιέγραψε η Τζούλι. «Η καημένη η γυναίκα αναγκάστηκε να μπει στο σπίτι μας, να πάει στην κρεβατοκάμαρα και να αναγκάσει τον σκύλο της να σηκωθεί από το κρεβάτι», συμπλήρωσε.

Σε ανάρτηση για το περιστατικό οι κηδεμόνες της Νάλα σχολίασαν πως ο σκύλος τους πέτυχε «νέο ρεκόρ αδιαφορίας για τον προσωπικό χώρο», προσθέτοντας ένα ακόμη «κόλπο Χουντίνι» στη μακρά λίστα της. Παράλληλα ευχαρίστησαν το ζευγάρι που αντιμετώπισε την Νάλα σαν δικό τους σκύλο.

Πώς όμως κατάφερε η Νάλα να τρυπώσει στο σπίτι των Τζόνσον; Η Τζούλι υποψιάζεται ότι αυτό έγινε λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα, αφότου ο σύζυγός της άνοιξε στους τρεις σκύλους του ζευγαριού για να βγουν έξω. Όμως, δεν κλείδωσε την πόρτα και αυτή μάλλον άνοιξε εξαιτίας του δυνατού αέρα.

Τα τρία σκυλιά τους- Ζέπελιν, Χόλις και Τζούπιτερ- δεν φάνηκε να ενοχλούνται με την εμφάνιση του νέου «φίλου» τους, σχολίασε η Τζούλι, σημειώνοντας ότι συνήθως γαβγίζουν σε άλλα ζώα. Αλλά την εν λόγω νύχτα ήταν ήσυχα. «Υποθέτω ότι είχαν μια μυστική συμφωνία να κάνουν κρυφά πάρτι και αποφάσισαν να μην μου το πουν», αστειεύτηκε η 42χρονη.