Νέος μήνας, νέα εποχή, νέος αστρολογικός αέρας. Ο Σεπτέμβριος είναι εδώ και τα παρακάτω ζώδια ευνοούνται περισσότερο από τις θέσεις των άστρων.

Μπορεί να ξεκινά με τους περισσότερους πλανήτες σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, αλλά όσο περνούν οι μέρες θα αρχίσουν να επιστρέφουν σε ορθή, να εξομαλύνουν καταστάσεις και να πυροδοτούν εξελίξεις.

Κριός

Εύνοια στα οικονομικά σας φέρνει ο Σεπτέμβριος με ευκαιρίες και θετικές εξελίξεις να έρχονται στο προσκήνιο. Μια επαγγελματική ανανέωση βρίσκεται προ των πυλών, ενώ ευνοούνται οι διαπραγματεύσεις στον χώρο εργασίας. Ειδικά από τα μέσα του μήνα και μετά θα δείτε να αποδίδουν οι προσπάθειές, η ευρηματικότητα και ο πρωτοποριακός τρόπος σκέψης σας.

Δίδυμοι

Διάχυτο φλερτ, ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και πιθανές επανασυνδέσεις φέρνει ο Σεπτέμβριος για τους Διδύμους. Αυτόν τον μήνα θα καταφέρετε να βρείτε ξανά τις ισορροπίες σας και θα δείτε τις καταστάσεις να βελτιώνονται σε όλους τους τομείς. Ξαφνικές επιστροφές από πρόσωπα του παρελθόντος, αλλά και νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές.

Παρθένος

Μεγαλύτερη εύνοια θα γνωρίσετε από τις 15 Σεπτεμβρίου και έπειτα, καθώς η Νέα Σελήνη είναι πολύ θετική απέναντι σας. Ανανέωση και νέες γνωριμίες θα ανυψώσουν την ψυχολογία σας, τη στιγμή που θέτετε νέους στόχους και είστε έτοιμες να κάνετε μεγάλες αλλαγές.

ΠΗΓΗmarieclaire.gr
Προηγούμενο άρθροΣτην παραγωγή το πρώτο αυτοκίνητο χωρίς παρμπρίζ – Πώς θα βλέπουμε πίσω
Επόμενο άρθροΓια μεγάλη φωτιά στη Σταμάτα οι σειρήνες πυροσβεστικών στη Μαραθώνος (vid)