Ο Alexander Wang στον Balenciaga

Το νέο για την αποχώρηση του Nichola Guesqierre από τον οίκο Balenciaga, ανακοινώθηκε πριν από ένα μήνα περίπου εκπλήσοντας τον τύπο και τους θαυμαστές του, που επί 15 χρόνια υποστήριζαν κάθε του συλλογή.

Ωστόσο, μεγαλύτερη έκπληξη προκάλεσε η επιλογή του Alexander Wang ως νέου καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου. Γνωστός για την «downtown cool» αισθητική  των ρούχων του, ο Alexander Wang θα χρειαστεί μερικές συλλογές για να πείσει το κοινό του οίκου ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις προδιαγραφές της υψηλής ραπτικής που έθεσε ο Cristobal Balenciaga, ένας από τους πιο σπουδαίους μόδιστρους στην ιστορία της μόδας, όταν ίδρυσε τον οίκο του το 1914. Ο διευθυντής του οίκου Francois-Henri Pinault δήλωσε ότι σίγουρα πρόκειται για μια πρόκληση για το σχεδιαστή αλλά διαβεβαίωσε ότι το ταλέντο του θα φέρει μία νέα πνοή στον οίκο. Μένει να δούμε τη συλλογή που θα παρουσιάσει το Φεβρουάριο για τη σεζόν του επόμενου χειμώνα.

Trend- Υπερμεγέθης τσάντες

Μία τάση που τη βλέπουμε συχνά και προσφέρει εκτός από ιδιαίτερο στυλ και πρακτικότητα. Οι υπερμεγέθεις τσάντες εμφανίστηκαν σε όλες τις συλλογές του χειμώνα. Στην επίδειξη του οίκου Louis Vuitton η υπερμεγέθης τσάντα είχε παγιέτες και δέρμα, ενώ στου οίκου Fendi την είδαμε σε μάλλινο ύφασμα, γούνα ή κοτλέ και έντονες χρωματικές αντιθέσεις. Από την άλλη πλευρά, μία πιο ρετρό εκδοχή της μεγάλης τσάντας παρουσίασε ο Marc Jacobs που θύμιζε την παλιά δερμάτινη τσάντα γυμναστηρίου στην οποία πρόσθεσε έντονα χρώματα. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ-επένδυση, είναι πάντα επίκαιρο και χρήσιμο και αναβαθμίζει ακόμα και το πιο απλό σύνολο.

Beauty trend- Emerald

Τολμήστε το σμαραγδί χρώμα για τα νύχια σας το χειμώνα. Υπάρχει ποικιλία σε αποχρώσεις και υφές. Από το πιο απλό στο πιο τολμηρό, είναι ένας έξυπνος τρόπος να προσθέσετε χρώμα στην εμφάνισή σας χωρίς να είναι υπερβολικό.

Προηγούμενο άρθροΗ φλόγα του Μαραθώνα στη Λευκωσία
Επόμενο άρθροΤο τέλος του κόσμου