της Αφροδίτης Φωνιαδάκη

Καιρός να φορέσουμε τα μάλλινά μας

Η μόδα είναι ένα σύνολο από ρούχα και αξεσουάρ που απαιτεί να τα φορέσεις και να τα συνδυάσεις κατάλληλα. Όσα χρήματα όμως και να διαθέσεις για ακριβά ρούχα και για επώνυμες μάρκες τίποτα απ’ όλα αυτά δεν θα σε κάνουν αυτό που θέλεις αν στην τελική δεν μπορείς να τα υποστηρίξεις. Η προσωπικότητα είναι το κλειδί της ομορφιάς και ισχύει ότι το ρούχο πρέπει να το φοράς και όχι να σε φοράει. Το θέμα μας λοιπόν σαφώς και  δεν θα μπορούσε να είναι άλλο πέρα από τα μάλλινα … ήρθε ο χειμώνας κορίτσια!!

Τα μάλλινα ρούχα και αξεσουάρ σε οποιαδήποτε εκδοχή τους  μπορούν πλέον να σας συνοδεύσουν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας αλλά παράλληλα να σας προστατεύσουν από το κρύο διατηρώντας σας πάντα στιλάτες. Γι’ αυτό και εγώ είμαι εδώ λοιπόν μαζί με τις πρώτες βροχούλες να σας συμβουλεύσω για το πως μπορείτε να φορέσετε μάλλινα ρούχα από τις πιο casual εμφανίσεις σας έως και τις πιο βραδινές. Το πρωί στην εργασία σας μπορείτε πολύ άνετα να βάλετε ένα μάλλινο pullover, ένα cigarette pie de poule παντελόνι και να ολοκληρώσετε με μαύρα oxford shoes. 

 

Για μια πιο casual εμφάνισή σας θα μπορούσατε να βάλετε ένα μάλλινο pullover με ένα ωραίο μάλλινο παλτό, τζιν και τα αγαπημένα σας αθλητικά παπούτσια ή χαμηλά μποτάκια. Είναι ένα άνετο look που μπορείτε να έχετε είτε πάτε για ψώνια είτε για καφέ. 

 

Τα μάλλινα μπορούν ακόμα να σας συνοδεύσουν και στις βραδινές σας εξόδους. Μία πρόταση είναι ένα μάλλινο φόρεμα, με το must αυτού του χειμώνα που δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από τις over the knee μπότες. 

Σαφώς και υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές για την βραδινή σας έξοδο. H Kendal Jenner γνωστό fashion model και television personality επέλεξε maxi φούστα με μάλλινο κόκκινο ζιβάγκο συνδυάζοντάς το ιδανικά με χαμηλές μπαλαρίνες.

Τέλος, ακόμα και σε μια πιο ιδιαίτερη περίσταση, όπως μια επαγγελματική συνέντευξη, τα μάλλινα δε θα σας απογοητεύσουν. Για σκεφτείτε …ποια από εμάς δεν έχει στη ντουλάπα της ένα απλό μαύρο μάλλινο ζιβάγκο και μια ωραία μαύρη pencil φούστα;

Προηγούμενο άρθροΗ γιορτή του Μαραθώνα
Επόμενο άρθροfoodrocks Νοεμβρίου-Eλληνικό πρωινό