της Αφροδίτης Φωνιαδάκη

Γιορτινή διάθεση

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση… Επιτέλους πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και η γιορτινή διάθεση μάς έχει καταβάλλει ολοκληρωτικά. Όπως είναι γνωστό, το θέμα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες από εμάς είναι το πόσα μελομακάρονα και πόσους κουραμπιέδες θα μπορέσουμε να φάμε χωρίς να πάρουμε ούτε ένα γραμμάριο. Αυτό δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε καθώς τι θα ήταν τα Χριστούγεννα χωρίς τα εθιμοτυπικά δύο κιλά που όλες αβίαστα καταφέρνουμε να πάρουμε; Είναι ένα κίνητρο τουλάχιστον να ανανεώσουμε τη συνδρομή μας στο γυμναστήριο. Το θετικό των Χριστουγέννων είναι ότι μας δίνετε η ευκαιρία να απολαύσουμε τις λίγες αυτές ημέρες ξεκούρασης μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να δεξιωθούμε να χορέψουμε και βεβαίως να βάλουμε τα καλά μας!!!

 

Βρέθηκε λοιπόν η ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε μερικά απ’ τα ρούχα που αγοράσατε φέτος και δεν ξέρατε μέχρι πρότινος που να τα βάλετε ή να αγοράσετε μερικά που είμαι σίγουρη πως θα σας αναδείξουν στη βασίλισσα της βραδιάς των Χριστουγέννων.

Over the edge Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τις πιο τολμηρές, από αυτές που δε θα δίσταζαν να βάλουν κάτι αρκετά εκκεντρικό αλλά παράλληλα αρκετά μοδάτο που δεν είναι πέρα από την πούλια. Τα τελευταία 3 χρόνια η πούλια έχει εισβάλλει για τα καλά στις ντουλάπες μας και η αλήθεια είναι ότι μας δίνει κάτι το ξεχωριστό στην κάθε εμφάνισή μας. Μπορεί να είναι από ένα μικρό σκουφάκι με λεπτομέρειες έως ένα υπέροχο βραδινό φόρεμα που άνετα θα μπορούσατε να βάλετε την ημέρα των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιά. 

Classic Μερικές από εμάς θα μπορούσα να μας χαρακτηρίσω λίγο πιο συντηρητικές και πιο κοντά σε ασφαλείς επιλογές. Μια ασφαλή λοιπόν επιλογή είναι σαφώς το classic μαύρο φόρεμα που νομίζω πως μηδενός εξαιρουμένου έχουμε στην ντουλάπα μας. Είναι ότι πιο διαχρονικό αλλά και παράλληλα κλασάτο. Μην φοβηθείτε να το συνδυάσετε, αν θέλετε να σπάσετε τη μονοτονία του μαύρου, με ένα ωραίο κολιέ ή με μεγάλα σκουλαρίκια.

Casual Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να παραληφθεί η κατηγορία των γυναικών που δε θα ξοδέψει και πολύ χρόνο για να ετοιμαστεί και να ψάχνει ατελείωτες ώρες τι θα βάλει. Οι γυναίκες αυτές θέλουν να νιώθουν άνετα και να μην ταλαιπωρούνται με περιττά πράγματα όπως glamour ρούχα και αξεσουάρ. Τις κατανοώ απόλυτα και συμπάσχω καθώς πολλές φορές έχω βρεθεί στη θέση τους. Συνήθως άμα το σκέφτεσαι πολύ δεν πετυχαίνεις το ίδιο αποτέλεσμα με μια γρήγορη επιλογή. Tο τυχαίο πολλές φορές καταλήγει στο καλύτερο αποτέλεσμα.

Για αυτές λοιπόν τις γυναίκες, που είμαι σίγουρη πως θα διαλέξουν κάτι λιτό και απέριττο, προτείνω το εξής:

 

Προηγούμενο άρθροΛΟΝΔΙΝΟ
Επόμενο άρθροfoodrocks Δεκεμβρίου-Προτάσεις για τραπέζι με φίλους!