Φωτογραφίες της Κατερίνας Παντελίδη

 

Το μόνο βέβαιο είναι ότι σε 150 λέξεις δεν μπορείς να περιγράψεις το Χριστουγεννιάτικο Λονδίνο! Πρόκειται για μία πολυπρόσωπη και πολυφυλετική πόλη. Παγκόσμια μητρόπολη της μόδας και των τάσεων. Τα αξιοθέατα είναι πραγματικά αμέτρητα! Φυσικά μία βόλτα στο Harrods ακόμα και αν δεν το… αντέχει η τσέπη σας, επιβάλλεται. Για ψώνια προτείνεται η Oxforfd street.

Το παλάτι του Buckingham, η Tower Bridge και το London Eye είναι μέρη τα οποία πρέπει να επισκεφτείς. Το Βρετανικό Μουσείο βρίσκεται σίγουρα στο μενού του ταξιδιού σου, για να θαυμάσεις από κοντά τα υπέροχα εκθέματά του, ανάμεσα στα οποία είναι και τα κλεμμένα μάρμαρα του Παρθενώνα. 

Παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες αγορές δίπλα στον Τάμεση, εντυπωσιακοί στολισμοί, γιορτινές εκδηλώσεις, parties και ένα σωρό άλλα κάνουν το Λονδίνο μοναδικό. Η πρωτεύουσα της Αγγλίας, τις μέρες των γιορτών λάμπει περισσότερο από ποτέ. Ίσως περισσότερο από κάθε άλλη πόλη του κόσμου. Παγοδρόμια, χριστουγεννιάτικα κάλαντα από χορωδίες αλλά και θεατρικές παραστάσεις και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις συνθέτουν ένα φαντασμαγορικό σκηνικό. Αν πας στο Λονδίνο, θα το αγαπήσεις και… θα ξαναπάς.

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΓια μία προοδευτική συνταγματική αναθεώρηση με στόχο την ουσιαστική πραγμάτωση της λαϊκής κυριαρχίας
Επόμενο άρθροfashionbook Δεκεμβρίου