Μια υπέροχη βραδιά με μουσική και τραγούδια κυρίως του Μάνου Χατζιδάκι, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν την Παρασκευή 27 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Πάρκου, στη συναυλία του μουσικού συγκροτήματος εγχόρδων  «Ανοιχτή Ομπρέλα» πρώην μελών των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ.

Η μουσική αυτή βραδιά, μια πρωτοβουλία της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης, ήταν αφιερωμένη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαραθώνος, όπου οι θεατές αντί εισιτηρίου παρέδιδαν προαιρετικά σακούλες με τρόφιμα για τους σκοπούς της συγκεκριμένης κοινωνικής δράσης. Εντυπωσιακή η συμμετοχή των συμπολιτών μας με την προσφορά τους να ξεπερνάει τις προσδοκίες των παιδιών του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Εμείς για τέτοιους συμπολίτες καμαρώνουμε!

Την «Ανοιχτή Ομπρέλα», με τον Βασίλη Λέκκα αυτή την φορά, θα την απολαύσουμε ξανά στις 7 Σεπτεμβρίου, στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου της πόλης μας, σε μια ακόμα υπέροχη μουσική βραδιά στην τελετή έναρξης του MARATHON’S HALF MARATHON, του 1ου Ημιμαραθωνίου Δρόμου του Δήμου Μαραθώνος.

Προηγούμενο άρθροΆρωμα Ημιμαραθωνίου στα φετινά Βελερεφόντεια
Επόμενο άρθροΑναταραχή στη λειτουργία των Δήμων