Το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft φαίνεται πως είναι ελκυστικό για τους δοκιμαστές, αφού 1,5 εκατομμύριο χρήστες έχουν εγγραφεί ως beta testers. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ίδιας της Microsoft, τα οποία μπορεί να βρει κανείς στο επίσημο blog της εταιρείας, από τους 1,5 εκατομμύρια των εγγεγραμμένων στο πρόγραμμα Windows Insider, οι 450.000 από αυτούς είναι ιδιαίτερα ενεργοί στη χρήση του νέου λειτουργικού συστήματος, στοιχείο που μάλλον δείχνει ότι περιμένουν διακαώς να πάρουν στα χέρια τους τα Windows 10 και να απεγκαταστήσουν τα Windows 8.

H Microsoft σημειώνει ότι έφτασε το 1 εκατομμύριο beta testers στις 13 Οκτωβρίου, γεγονός που σημαίνει ότι μέσα σε δύο εβδομάδες από την ημερομηνία διάθεσης της δοκιμαστικής έκδοσης, εκδηλώθηκε και το κύριο ενδιαφέρον για το νέο λειτουργικό. Επομένως, το ενδιαφέρον των δοκιμαστών βαίνει μειούμενο.

Στις 21 Ιανουαρίου 2015 αναμένεται η παρουσίαση της επόμενης εκδοχής των Windows 10, με αποκάλυψη ακόμα περισσότερων χαρακτηριστικών, ενώ είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι παρόλο που τα Windows 10 βρίσκονται σε δοκιμαστική έκδοση, το ενδιαφέρον των δοκιμαστών είναι το μεγαλύτερο που έχει εμφανιστεί μέχρι στιγμής για μία νέα εκδοχή του λειτουργικού συστήματος της Microsoft. Μένει να δούμε πώς θα πάει εμπορικά το νέο σύστημα, γιατί τα Windows 8 δεν θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως μία ξεκάθαρη εμπορική επιτυχία.

 

Πηγη : pestaola.gr

Προηγούμενο άρθροΗ Blackberry επιστρέφει με το Classic
Επόμενο άρθροMobile ticketing για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας