Ξεχωριστές πάντα οι αθλητικές εκδηλώσεις και οι βραβεύσεις του «Τελμησσού». Στιγμές συγκίνησης ένιωσαν όλοι όσοι παρευρέθηκαν το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου με τις βραβεύσεις αθλητών που έχουν διακριθεί για τις επιδόσεις τους αλλά και για την προσφορά τους στην κοινωνία.

Βραβεύτηκαν επίσης οι Μαραθωνοδρόμοι του Συλλόγου που τερμάτισαν τον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο Δρόμο Αθηνών, οι εθελοντές που στηρίζουν πάντα τις αθλητικές μας δραστηριότητες και τα παιδιά μελών του Συλλόγου για τις επιτυχίες τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.  

Πολλές και διακεκριμένες παρουσίες. Με κίνδυνο να παραλείψουμε κάποιες απ’ αυτές αναφέρουμε την παρουσία του τραγουδιστή και Μαραθωνοδρόμου Βασίλη Λέκκα,  του σχεδιαστή κυρίου Γαλάτη, των πρωταθλητών και μελών της Οργανωτικής Επιτροπής του 1ου Ημιμαραθωνίου του Δήμου Μαραθώνος, του κ. Γρηγόρη Λαμπράκη, εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής, εκπροσώπους Αθλητικών Συλλόγων και πολλών πολλών άλλων..

Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνουμε επίσης στην βράβευση του συμπολίτη μας Λουκά Πρωτονοτάριου. Η μοναδική βραδιά που διοργάνωσε ο Βλάσσης Καραβασίλης και η εξαιρετική ομάδα του «Τελμησσού» έκλεισε με μουσική και πλούσια κεράσματα.

 

Προηγούμενο άρθροΟι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Μαραθώνος
Επόμενο άρθροΔιπλωματικοί εκπρόσωποι της Κένυας στο Μουσείο