Με 13 νέες εκλεκτές παρουσίες εμπλουτίζεται η Δημοτική Παράταξη «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»του Δημάρχου Μαραθώνος κ. Ιορδάνη Λουίζου, στο δρόμο για την επανεκλογή του στη διοίκηση του Δήμου στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου.

 

Στη σύνθεση του ψηφοδελτίου της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ», προστέθηκαν πρόσφατα και οι κυρίες Ελένη Καπιτσάκη, Χρύσα Κούκη, Μαρία Λέπουρα, Αλεξάνδρα Μαγγίνα, Αθανασία Μάτσουκα, Νίκη Παναγοπούλου και οι κύριοι Μανώλης Γεωργάτος, Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Λαυρέντης, Νικηφόρος Μπατζές, Δημήτρης Νίκας, Αιμίλιος Ξένος, Χαράλαμπος Τερεζάκης οι οποίοι αποδέχθηκαν την πρόταση του Δημάρχου Μαραθώνος για τη συμμετοχή τους στο Συνδυασμό της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ»

Η κα Ελένη Καπιτσάκη είναι πτυχιούχος Βοηθός Μιικροβιολόγος και Νοσηλεύτρια.

Η κα Χρύσα Κούκη είναι πτυχιούχος Νοσηλεύτρια και Προϊσταμένη στο Κέντρο αποκατάστασης ηλικιωμένων « Η Βηθανία».

Η κα Μαρία Λέπουρα, γέννημα θρέμμα Γραμματικιώτισσα, έχει διατελέσει, την τριετία 2007 – 2010, Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Γραμματικού.

Η κα Αλεξάνδρα Μαγγίνα είναι Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. με πλούσια πολιτιστική δράση και παρουσία σε Δημοτικές θεατρικές ομάδες.

Η κα Αθανασία Μάτσουκα είναι δραστήριο μέλος της τοπικής μας κοινωνίας με πλούσιο εθελοντικό έργο στα πυροσβεστικά κλιμάκια του Δήμου και σημαντική προσφορά σε Δημόσιους Οργανισμούς και Ιδρύματα. 

Η κα Νίκη Παναγοπούλου, είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Νέας Μάκρης και έχει πλούσια εθελοντική προσφορά σε κοινωνικές δραστηριότητες. 

Ο κ. Μανώλης Γεωργάτος είναι ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης και μέλος της Ε.Ε. του Συλλόγου Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Δήμου Μαραθώνος και τ. Πρόεδρος του Συλλόγου Πάλης «Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ». 

Ο κ. Γιάννης Ζουγανέλης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων με Μaster στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, είναι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ζούμπερι, Εκπρόσωπος του Συλλόγου στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Συλλόγων Μαραθώνα και της Επιτροπής Αναβάθμισης Κέντρου Υγείας καθώς και Εθελοντής Πυροσβέστης στο Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Νέας Μάκρης.

Ο κ. Γιάννης Λαυρέντης είναι Συνταξιούχος του Υπουργείου Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης & Αποκέντρωσης και κάτοικος Κάτω Σουλίου Μαραθώνα.

Ο κ. Νικηφόρος Μπατζές γέννημα θρέμμα Μακρινός, παντρεμένος με τη Ρέα Κατσαγώνη και πατέρας 3 παιδιών, είναι Αστυνομικός και π. Έφεδρος Ανθυπολοχαγός. 

Ο κ. Δημήτρης Νίκας είναι Συνταξιούχος Οικονομολόγος και μέλος του Δ.Σ. Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου «ΑΥΡΑ» Μαραθώνα.

Ο κ. Αιμίλιος Ξένος είναι ζωγράφος, χαράκτης και συντηρητής έργων τέχνης, πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Φλωρεντίας.

Ο κ. Χαράλαμπος Τερεζάκης είναι Καθηγητής στο 1ο Γενικό Λύκειο Νέας Μάκρης.  

Προηγούμενο άρθροΠολιτισμός στον Βαρνάβα
Επόμενο άρθρο«Εβδομάδες μόδας και μήνες ύφεσης»