Έντονες συγκινήσεις, δυνατά παιχνίδια και μεγάλη θέληση είναι το σκηνικό που συνέθεσε το τουρνουά beach volley που διοργάνωσε ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Μάτι Αττικής.

Το τουρνουά, στο οποίο συμμετείχαν αθλητές από 13 ως και 60 χρονών, διεξήχθη στο γήπεδο beach volley στο λιμανάκι στο Μάτι. Φέτος είναι η 19η χρονιά που διοργανώνεται αυτή η μεγάλη γιορτή! Μία γιορτή η οποία έσπασε όλα τα ρεκόρ συμμετοχών, αφού έλαβαν μέρος 56 ομάδες και 137 αθλητές.

Στον τελικό, που έγινε υπό το βλέμμα περισσότερων από 150 φίλων του αθλήματος, νικήτρια ήταν η ομάδα του Νίκου και Αίαντα, παιδιά ηλικίας 17 ετών,  οι οποίοι κέρδισαν με 2-0 σετ, εκείνη των Χρήστου και Αντώνη.

Οι φίλοι του beach volley θα έχουν την ευκαιρία, στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου να ξαναβρεθούν στο ίδιο σημείο για το δεύτερο φετινό τουρνουά. Αναμένονται να λάβουν μέρος 50 ομάδες ενώ για να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνείτε με τον Ν.Α.Ο.Μ.Α στο 22940 34512.

Αυτό που τονίζεται από τους κατοίκους του Ματιού είναι η μεγάλη συνεισφορά του Ν.Α.Ο.Μ.Α. ο οποίος έχει φτιάξει το γήπεδο που διεξάγονται οι αγώνες. 

Προηγούμενο άρθροκλικ. Σεπτεμβρίου
Επόμενο άρθροΚάψτε λίπος σε λιγότερο από 20 λεπτά