Μια πολύ άσχημη ημέρα ξημέρωσε στη Ραφήνα καθώς όπως έγινε γνωστό, ο Ερνάλντο έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 16 ετών.
Πρόκειται για τον μαθητή της Β Λυκείου του ΓΕΛ, ο οποίος εδώ και καιρό έδινε μια δύσκολη και άνιση μάχη με τη λευχαιμία (οξεία μυελογενής λευχαιμία η διάγνωσή του) και τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό.
Ο Ερνάλντο πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις αλλά δεν τα κατάφερε και βύθισε στο πένθος τους γονείς και τα δύο αδέλφια του.
Την είδηση έκανε γνωστή η Τριγλία Ραφήνας, ομάδα στις ακαδημίες της οποίας αγωνίζεται ο μικρότερος αδελφός του.
«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, καθώς και οι προπονητές των Ακαδημιών μας, εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον χαμό του Ερνάλντο, αδελφού του αθλητή μας στην Κ-13 Ρονέλιο.
Ο Ερνάλντο πάλεψε με δύναμη και αξιοπρέπεια πολύ καιρό, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής.
Τα θερμά μας και ειλικρινή συλλυπητήρια στον Ρονέλιο και στην οικογένεια του», αναφέρεται στην ανάρτηση της Τριγλίας στο Facebook.










































