Εγκαίνια έκανε χθες στο Πνευματικό Κέντρο Ραφήνας – Πικερμίου η έκθεση ζωγραφικής του ζωγράφου Αρίστου Παναγιώτου.

Η έκθεση με τίτλο “exelixis” αντικατοπτρίζει τον πολυδιάστατο κόσμο της τέχνης και την αλλαγή που διαπράττεται στον χρόνο.

Ο Αρίστος Παναγιώτου εμπνέεται από τη φύση, την κοινωνία και τις προσωπικές εμπειρίες . Αποτελεί μια προσωπική αναζήτηση της εξέλιξης, της αλλαγής και της μεταμόρφωσης μέσα από την οπτική της ζωγραφικής.

Η έκθεση αποτελείται από μια συλλογή έργων που κινούνται μεταξύ διαφορετικών τεχνικών και στυλ. Διαφορετικά χρώματα και θέματα που συνδυάζονται για να δημιουργήσουν έναν κόσμο γεμάτο ζωντάνια και επιτυχία.

Μέσα από την έκθεση “exelixis”, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στον κόσμο της τέχνης και να ανακαλύψουν την ομορφιά, την προκλητικότητα και την έμπνευση που μπορεί να προκύψει από την εξέλιξη.

Προηγούμενο άρθροΕμανουέλα Τερζοπούλου: Η επιλογή μας και οι δεσμεύσεις της κυρίας Τσεβά
Επόμενο άρθροΟι δέκα μεγαλύτερες ληστείες έργων τέχνης στην ιστορία