Δεν είναι ευχάριστα – δυστυχώς – τα νέα σε ό,τι αφορά στην εξαφάνιση του Κωνσταντίνου Μπιμπίκου από την περιοχή της Νέας Μάκρης, καθώς η αναζήτησή του δεν έχει φέρει μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Ο 53χρονος συντοπίτης μας δηλώθηκε ως αγνοούμενος και μάλιστα το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε missing alert για την εξαφάνισή του στις 30 Ιανουαρίου (την περασμένη Δευτέρα), στο οποίο ανέφερε ότι «στις 21/01/2023, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Νέας Μάκρης, ο Κωνσταντίνος Μπιμπίκος, 53 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Κωνσταντίνου Μπιμπίκου σήμερα, 30/01/2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Κωνσταντίνος Μπιμπίκος έχει ύψος 1,68 μ., είναι αδύνατος, έχει μακριά μαύρα μαλλιά τύπου ράστα και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε δεν γνωρίζουμε τι φορούσε».

Οι μαρτυρίες που αφήνουν χαραμάδα ελπίδας

Από την ημέρα που έγινε η ανάρτηση του Χαμόγελου, υπάρχουν πάρα πολλά τηλεφωνήματα στις αρχές από πολίτες που υποστηρίζουν ότι τον έχουν δει. Όπως συμβαίνει σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις, κάποιες πληροφορίες κρίνονται ως αναξιόπιστες, αλλά υπάρχουν και οι αξιόπιστες και αφορούν κυρίως μαρτυρίες που επαναλαμβάνονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες της MP, υπάρχουν αναφορές από αρκετούς πολίτες ότι τον έχουν δει μέχρι και περίπου τέσσερις μέρες πριν την έκδοση του missing alert, άρα πέντε με έξι 24ωρα αφού η οικογένειά του δήλωσε την εξαφάνιση.

Κι αυτή η συνθήκη αφήνει μια χαραμάδα αισιοδοξίας ότι η υπόθεση μπορεί να έχει αίσιο τέλος.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ

Προηγούμενο άρθροΘα μας θάψει όλους – Αυτός είναι ο γηραιότερος σκύλος όλων των εποχών (vid)
Επόμενο άρθροΤι δεν είδε ο Μητσοτάκης ερχόμενος στο Μάτι