Μεγάλη νίκη στον δήμο που ο Ευάγγελος Μπουρνούς θεωρείτο το αδιαφιλονίκητο φαβορί, πέτυχε η Δήμητρα Τσεβά και γίνεται η πρώτη γυναίκα δήμαρχος στην Ανατολική Αττική.

Παρότι ανακοίνωσε αργά την ανεξάρτητη υποψηφιότητά της (τον Νοέμβριο του 2022), η κυρία Τσεβά κατάφερε να πείσει μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων έχοντας σημαντική εμπειρία στην πλάτη της από τα πολλά χρόνια παρουσίας στα κοινά.

Κερδίζοντας την ευκαιρία να πάει σε δεύτερο γύρο και έχοντας και τη στήριξη δύο άλλων υποψηφίων, του Ανδρέα Βασιλόπουλου και της Εμανουέλας Τερζοπούλου, κέρδισε τη σημερινή εκλογική μάχη και μάλιστα με αποτέλεσμα που λίγοι περίμεναν (55%-45% στο 83,87% της ενσωμάτωσης).

Ο κ. Μπουρνούς αναγνώρισε και επίσημα το αποτέλεσμα και με ανάρτησή του ενημέρωσε ότι συνεχάρην την κυρία Τσεβά, ενώ μίλησε για κύκλους στη ζωή που ανοίγουν και κλείνουν.

«Κύκλοι ανοίγουν και κλείνουν στη ζωή.

Αυτός ο κύκλος δεν ήταν ευνοϊκός για τη Σύγχρονη Πολιτεία- Συνεργασία Ενεργών Πολιτών.

Όμως αυτός, ο δικός μας κύκλος που έκλεισε σήμερα, ήταν ένας κύκλος που έχει δημιουργήσει υποδομές, έχει έργα που εκτελούνται έργα, έργα που έχουν ωριμάσει, χρήματα από ευρωπαϊκούς πόρους για τον ευρωπαϊκό δήμο, για τη σύγχρονη Πολιτεία που όλοι θέλουμε.

Προφανώς παραμένουμε με τους συνεργάτες μου στην πρώτη γραμμή να περιφρουρήσουμε α όλα όσα με κόπο χτίσαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Ασφαλώς αποτελεί ευθύνη και των πολιτών να περιφρουρήσουν αυτή την κληρονομιά έργων και οικονομικών πόρων, που κάποιοι συνεργαζόμενοι δείχνουν διάθεση να ακυρώσουν.

Εύχομαι στην κυρία Τσεβά με την οποία επικοινώνησα και τη συνεχάρην να έχει και αυτή μία δημιουργική θητεία.

Οι πολίτες κάνουν τις επιλογές τους.

Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω έναν-έναν προσωπικά όλους τους πολίτες που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους τώρα και στο παρελθόν καθώς επίσης και τους συνεργάτες μου που έχουν δώσει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και σε αυτό τον αγώνα, πραγματικά την ψυχή τους.

Ευχαριστώ όμως και αυτούς που δεν μας εμπιστεύτηκαν και μου δίνουν την ευκαιρία να ασχοληθώ με την οικογένειά μου.

Μην ξεχνάμε ότι είμαστε όλοι κάτοικοι στον ίδιο τόπο. Η ενασχόληση με την πολιτική δεν πρέπει να μας χωρίζει αλλά να μας ενώνει.

Η Ραφήνα και το Πικέρμι πρέπει να αποτελούν την προτεραιότητα όλων μας. Για μένα αποτελούσαν και αποτελούν προτεραιότητα πάντα στην καρδιά μου».

Προηγούμενο άρθροΜπροστά η Δήμητρα Τσεβά στο 51,61% της ενσωμάτωσης
Επόμενο άρθροΤα θρίλερ της βραδιάς – Σε ποιους δήμους χάθηκαν νίκες για μία ή και 11 ψήφους