Μαγείρεμα με γιορτή λόγω γενεθλίων, με πολλή αγάπη, αλλά και με το μυαλό στην Ουκρανία όπου βρίσκεται αντιπροσωπεία της κοινωνικής κουζίνας για να βοηθήσει, πραγματοποίησε την Κυριακή ο Άλλος Άνθρωπος Νέας Μάκρης, προσφέροντας 145 μερίδες ζεστού φαγητού σε συνανθρώπους μας.

«Η καρδιά μας στο κυριακάτικο μαγείρεμα χτυπούσε για τους συνανθρώπους μας στην Ουκρανία και την μεγάλη αποστολή του Άλλου Ανθρώπου εκεί για την παροχή βοήθειας.

Με πολλή αγάπη μαγειρέψαμε 145 μερίδες κοτόπουλο κοκκινιστό με μακαρόνια, συνοδευόμενες με σαλάτα λάχανο-καρότο, φρέσκο ψωμί και δροσερή φρουτοσαλάτα.

Παράλληλα με το μαγείρεμά μας, γιορτάσαμε και το αγαπημένο μας μέλος, τον Μότο, που είχε τα γενέθλιά του!

Το φαγητό, το ψωμί και η σαλάτα προσφέρθηκαν εις μνήμην Ποθητού Αντωνίου και η φρουτοσαλάτα εις μνήμην Γιαταγάνα Δημήτρη και θα θέλαμε να στείλουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην οικογένεια για την προσφορά των υλικών.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της ΑπόΔραση Πολυχώρος Έκφρασης και Δημιουργίας για την παροχή πρώτων υλών, αλλά και την συμμετοχή τους στην διανομή του φαγητού.

Ακόμη, για άλλη μια φορά ευχαριστούμε τον φούρνο Κρητική Γωνιά στα Σπάτα που μας προμήθευσαν με παξιμάδια και κριτσίνια.

Τέλος, ευχαριστούμε και όλους εσάς που μας βοηθάτε τόσο χειρονακτικά, όσο και οικονομικά για την πραγματοποίηση του έργου μας.

Ελάτε και εσείς να μας γνωρίσετε και να γίνετε μέλος της ομάδας μας.

Γιατί η κοινωνική κουζίνα δεν είναι απλά μια κουζίνα

Σας περιμένουμε»

Προηγούμενο άρθροΚαταδίωξη με πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι – Συνελήφθη ύποπτος για την απαγωγή Κυπαρίσση
Επόμενο άρθροΗ θλιβερή ιστορία του Ουκρανού στρατιώτη που θάφτηκε χωρίς να τον αποχαιρετήσει κανείς