Ένας άντρας από το Λονδίνο άσχετος από μαγειρική άρχισε να μαγειρεύει κατά τη διάρκεια του lockdown. Τώρα έχει πάνω από 580 χιλ. follower στα social media και το δικό του βιβλίο με συνταγές μαγειρικής.

Ο πρώην μπάρμαν από το Λονδίνο άρχισε να μαγειρεύει στο lockdown ως έναν τρόπο για να περνάει την ώρα του. Όμως αυτό του το χόμπι κατέληξε να του αλλάξει τη ζωή.

Ο 25χρονος ανεβάζει βίντεο με συνταγές στο TikTok και πλέον έχει συγκεντρώσει πάνω από 580 χιλ. ακολούθους στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

@letsmunchThe ultimate steak dinner… LETSMUNCH! 😂👨🏻‍🍳 Full details on Insta #steak #viral #recipe #fy♬ original sound – Bartek

Και τα βίντεό του με τις συνταγές του έχουν γίνει τόσο δημοφιλή, που ο νεαρός άντρας έχει ήδη κυκλοφορήσει το δικό του βιβλίο μαγειρικής.

Πλέον, έχει παραιτηθεί από την πρώην δουλειά ως μπάρμαν και ασχολείται επαγγελματικά αποκλειστικά με το μαγείρεμα.

Όλα ξεκίνησαν τον Απρίλη του 2020, με ένα cheesecake που έφτιαξε στο σπίτι ενώ ήταν σε αναστολή εργασίας από το μπαρ όπου δούλευε.

Μπορεί να έφτιαχνε κουτσά – στραβά το φαγητό του και να είχε δουλέψει για λίγο ως ψήστης σε μπεργκεράδικο, αλλά δεν είχε καμία σχέση με τη μαγειρική.

Με το δεύτερο βίντεο που ανέβασε στο TikTok έγινε viral, με το κλιπάκι για ένα κοτόπουλο με σκόρδο και παρμεζάνα να μαζεύει πάνω από 500 χιλ. views ήδη από την πρώτη μέρα της ανάρτησής του.

@letsmunchNashville hot chicken… LETSMUNCH! 😂👨🏻‍🍳 full recipe details on my insta #nashville #friedchicken #chicken #crispy #recipe #fyp♬ original sound – Bartek

Το κοινό του στα social media συνέχισε να αυξάνεται ραγδαία, αλλά ποτέ δεν ξεχνά να ευχαριστεί τη μαμά του, μιας και όπως λέει ο ίδιος όλα τα οφείλει σε εκείνη και τις παραδοσιακές πολωνικές συνταγές που του έφτιαχνε όταν ήταν μικρός.

Κάποτε ο αυτοδίδακτος σεφ έγινε τόσο δημοφιλής που κατάφερε να παραιτηθεί από τη δουλειά του ως μπάρμαν και μάλιστα να εκδώσει και ένα βιβλίο με τις δικές του συνταγές.

«Τράβηξα το πρώτο μου βίντεο για το TikTok κι έκτοτε άρχισα να μαθαίνω για τη μαγειρική, χωρίς όμως να περνάω τις άπειρες ώρες μαθαίνοντας» εξηγεί ο νεαρός άντρας.

«Από τότε που άρχισα να μαγειρεύω βάζω λίγη μουσική και αρχίζω τη μαγειρική. Είμαι λες και βρίσκομαι στον δικό μου κόσμο» λέει ο αυτοδίδακτος μάγειρας, σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ The Mirror.

@letsmunchMaple BBQ robs… LETSMUNCH! 😂👨🏻‍🍳 details on insta #fyp #bbq #ribs #learnontiktok #foryou @tiktok_uk♬ original sound – Bartek