Οι θέσεις στάθμευσης στο Κέντρο της Νέας Μάκρης ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του δήμου Μαραθώνος και πάρθηκαν συγκεκριμένες αποφάσεις.
Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του ο δήμος, θα μισθωθούν οικόπεδα στο κέντρο της πόλης τα οποία θα μετατραπούν σε πάρκινγκ για τις ανάγκες των κατοίκων, μετά από επιθυμία και των επαγγελματιών. Παράλληλα, όπως είπε ο Στέργιος Τσίρκας, «όλοι οι προβλεπόμενοι από την πράξη εφαρμογής της 5ης γειτονιάς σχετικοί χώροι έχουν ήδη παραδοθεί, ενώ η διαγωνιστική διαδικασία για τις μισθώσεις θα ολοκληρωθεί ίσως και εντός του Ιουνίου».
Έτσι, από τον Σεπτέμβριο, όταν θα ξεκινήσουν και οι εργασίες της Βιοκλιματικής Ανάπλασης στο κέντρο της Νέας Μάκρης, αρκετές εκατοντάδες νέες θέσεις στάθμευσης θα παραδοθούν στους δημότες.











































