Βρετανός αστυνομικός, προκειμένου να παίρνει άδεια από τη δουλειά του και να έχει ειδικά προνόμια είπε ένα ανεκδιήγητο και φριχτό ψέμα.

Ειδικότερα, ο Χάρι Σπαρκ από τον Οκτώβριο του 2020 μέχρι τον Ιούνιο του 2021 είχε καταφέρει να κοροϊδέψει τους ανωτέρους του – Όταν η απάτη του αποκαλύφθηκε αποπέμφθηκε από το σώμα ενώ του απαγορεύθηκε να εργαστεί ξανά σε αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της The Guardian, ο αστυνομικός είπε ότι έπρεπε να πάρει άδεια γιατί πέθανε η κοπέλα του από την επάρατη νόσο. Το μόνο που κατάφερε βέβαια ήταν να ξεμπροστιαστεί και να απαλλαχθεί μια και καλή (και δια παντός) από τη δουλειά του.

Το όνομά του Χάρι Σάρκαρ, με υπηρεσία στο τμήμα των δυτικών Μίντλαντς. Αράδιασε αυτό το απαίσιο ψέμα, για να πάρει άδεια, το οποίο είχε ξεκινήσει καιρό πριν. Παρουσίαζε μια φανταστική κοπέλα στους συναδέλφους του, με φανταστική αρρώστια, ώστε να ενισχύει το χονδροειδές ψέμα του και να γίνεται πιστευτός. Φυσικά, στο τέλος του ψέματος παρουσίασε και μία φανταστική-ψεύτικη κηδεία.

Γιατί όλα αυτά; Δεν είχε μόνο τις άδειες που επιθυμούσε, αλλά και ειδικά προνόμια. Όπως μειωμένο και ευέλικτο ωράριο, το να γλιτώνει υπηρεσίες με πρόφαση ότι πάει να δει την άρρωστη κοπέλα του ή να την πάει στο γιατρό κτλ.

Η βρετανική ανεξάρτητη εφημερίδα σημειώνει μάλιστα πως εκείνη την περίοδο η υπηρεσία του υπέφερε από τρομερές ελλείψεις προσωπικού λόγω πολλαπλών κρουσμάτων κορονοϊού και πολλών ακόμη αστυνομικών που είχαν τεθεί προληπτικά σε καραντίνα.

Η απάτη του Χάρι Σάρκαρ κράτησε για μια «παρατεταμένη χρονική περίοδο», σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά.

Όταν η στημένη απάτη του αποκαλύφθηκε, όχι μόνο αποπέμφθηκε από το αστυνομικό σώμα, αλλά του απαγορεύτηκε να εργαστεί ξανά σε αυτό.

Πηγή: koutipandoras.gr

Προηγούμενο άρθροΤαλαιπωρία για 109 επιβάτες στη Ραφήνα – Μηχανική βλάβη το Flying Cat 3
Επόμενο άρθροΠιτσιρικάδες στη Φωκίδα έριξαν δυναμιτάκια και έκαψαν από λάθος πλάτανο 180 ετών